Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Geas agent: - Det er ikke sant at han har gjort en avtale med Real Madrid

Forhandler isteden om ny United-kontrakt.

BLIR: Til tross for ryktene som kobler ham vekk fra klubben, forteller David De Geas agent Jorge Mendes at spanjolen vil bli i Manchester. Keeperen har ett år igjen av kontrakten, og forhandler nå om ny kontrakt i klubben. Det hevdes at han vil bli verdens best betalte målvakt. Foto:  AFP PHOTO / OLI SCARFF
BLIR: Til tross for ryktene som kobler ham vekk fra klubben, forteller David De Geas agent Jorge Mendes at spanjolen vil bli i Manchester. Keeperen har ett år igjen av kontrakten, og forhandler nå om ny kontrakt i klubben. Det hevdes at han vil bli verdens best betalte målvakt. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

(Dagbladet): Manchester Uniteds spanske målvakt David de Gea (24) har blitt klubbens kanskje aller viktigste spiller denne sesongen.

Spanjolen har imidlertid bare ett år igjen av kontrakten sin med klubben, og flere medier har koblet ham til en overgant til Real Madrid.

Nå forteller spillerens agent, superagenten Jorge Mendes, at det aldri har kommet noe tilbud fra Real Madrid.

- Det er ikke sant at de Gea har gjort en avtale med Real Madrid. Jeg forhandler for øyeblikket med Manchester United om hans forlengelse, sier Mendes til radiokanalen Cadena Ser (via Daily Mail.)

David De Gea gjorde nok en imponerende kamp da Manchester United reddet uavgjort mot West Ham på Boleyn Ground i går.

Forrige uke fortalte Jorge Mendes til BBC at han følte seg trygg på at spanjolen ville bli hos de røde djevlene.

- Jeg tror han vil bli i Manchester. Det er spilleren som bestemmer, men han er lykkelig der, for øyeblikket, sa Mendes.

I samme intervju fortalte agenten, som er en av de mer kontroversielle i fotballverdenen, at Falcaos fremtid er ute i det blå.

- Hvis han ikke blir i Manchester, vil han uansett spille for en av de største klubbene i Europa, sa Mendes om sin colombianske stjerneklient.

Falcao fikk en enorm mulighet i gårsdagens kamp, men maktet ikke å omsette sjansen til mål. Isteden var det nok en gang keeperkollega David De Gea som ble helten i den andre enden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media