LETTERE BEKYMRET.  Geir Vegard Gundersen ser risikoen fra innersporet med Fetter'n T.G. Hesten er ikke kjapp nok til å ta sporet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
LETTERE BEKYMRET. Geir Vegard Gundersen ser risikoen fra innersporet med Fetter'n T.G. Hesten er ikke kjapp nok til å ta sporet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-De gjør nok alt for å stenge oss

Storfavoritt i spordilemma.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Det er klart at noen vil gjøre alt for å låse meg inne.

Kommer jeg meg ut et spor, vinner jeg løpet med stor sannsynlighet, sier Geir Vegard Gundersen.

Han sender familiehesten Fetter'n T.G. ut som onsdagens store favoritt og de flestes banker i V65-spillet på Bjerke.
Men det er et problem. Fetter'n T.G. er ingen god starter.
-Han har kommet seg. Men han mangler fortsatt toppfarten til noen andre. Jeg tror ikke vi har sjansen til å forsvare innersporet. Og da blir det å sørge for å komme seg ut så raskt som mulig. Jeg tror det skal gå bra.
Det er Baldergutt og Faste Hellin som kan starte veldig raskt, mener Gundersen.

Vidar Hop er en taktisk kusk. Han sørger nok for problemer med å kjøre akkurat sakte nok mot føringen med Baldergutt, slik at det kan bli tettet igjen bak, og at Fetter'n T.G. kan sitte i saksa.

-Ja, jeg ser den.
Og det er meget mulig at det blir trøbbel.
Men jeg får jo satse alt jeg kan fra start, slik at det muligens går å komme seg ut. Jeg kan ikke bakke sist og tro jeg kan vinne på en sprint, konstaterer Geir Vegard Gundersen.

Håper på overpace

Den dyktige kusken har flere interessante muligheter onsdag. Han trekker fram Lincoln Frontline, som han også trener selv i likhet med Fetter'n T.G.
-Han er i toppform. Men vi må bare håpe på overpace i løpet. Da kan vi kanskje nå fram. Lincoln Frontline er aktuell for de som garderer litt, skjønt det ikke er lett å hente mye på lette sommerbaner, sier Gundersen.

-Jeg har en vinnersjanse til, og det er Sjurmin. Om han oppfører seg ordentlig og ikke feiler, kan han vinne. Men han er ustabil, sier Geir Vegard Gundersen.