<strong>PRIORITERTE DET DEFENSIVE:</strong> Elfenbenskysten konsentrerte seg mest om å tette igjen bakover mot Cristiano Ronaldo &amp; co i sin åpningskamp. - Ellers hadde de drept oss, mener Svennis. På bildet ser det derimot ut som om Guy Demel er på vei til å drepe Cristiano  Ronaldo. Foto: SCANPIX
PRIORITERTE DET DEFENSIVE: Elfenbenskysten konsentrerte seg mest om å tette igjen bakover mot Cristiano Ronaldo & co i sin åpningskamp. - Ellers hadde de drept oss, mener Svennis. På bildet ser det derimot ut som om Guy Demel er på vei til å drepe Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX Vis mer

- De hadde drept oss

Derfor våget ikke Svennis å angripe mer mot Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Sven-Göran Eriksson hadde bare 74 dager på seg til å underkaste Elfenbenskystens VM-stjerne hans defensive disiplin. Tirsdag virket det som han har lyktes.

- Jeg er veldig fornøyd med disiplinen og organiseringen, og framfor alt med at vi holdt fast i den i 90 minutter, sa han etter 0-0-kampen mot Portugal.

Han hadde i oppdrag å gi et lag med store individuelle ferdigheter den taktiske orden som skal til for å gjøre suksess i VM.

- Om noe lag skulle ha vunnet, så synes jeg det det er oss, sa en forkjølet «Svennis» etter sitt comeback som landslagssjef i VM.

Han mønstret et lag som var solid defensivt, men som våget relativt lite framover.

- Vi kan jo ikke gå ut og angripe frenetisk mot et lag som Portugal, med spillere som Ronaldo og Deco. Da hadde de drept oss, sa han.

Ronaldos stolpeskudd fra 30 meters hold etter ti minutter var Portugals største sjanse, og egentlig den eneste store.

Midt i annen omgang sendte Eriksson innpå Didier Drogba, lagets største stjerne, bare halvannen uke etter at Chelsea-spissen brakk armen.

- Med litt flaks hadde han scoret mål. Vi så iallfall at han er OK, sa han.

(NTB)

<strong>GODT FORNØYD:</strong> Sven-Göran Eriksson. Foto: REUTERS/Denis Balibouse
GODT FORNØYD: Sven-Göran Eriksson. Foto: REUTERS/Denis Balibouse Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer