- De har gitt ham jobben allerede

En tidligere United-helt kommer med interessante påstander.

NÆRMER SEG JOBB: Ifølge Teddy Sheringham skal Ole Gunnar Solskjær være klar for United-jobben permanent allerede. Foto: NTB Scanpix
NÆRMER SEG JOBB: Ifølge Teddy Sheringham skal Ole Gunnar Solskjær være klar for United-jobben permanent allerede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden Ole Gunnar Solskjær tok over Manchester United har eksperter, medier og andre personligheter innen fotballen spekulert i om han kan få jobben som manager for Manchester United permanent - eventuelt hva han må gjøre for å få den.

Nå kommer Teddy Sheringham med meget interessante påstander rundt diskusjonen om han bør få jobben eller ikke. For etter to tap på rappen ble det raskt diskutert om han faktisk er rett mann for jobben likevel.

Når Manchester Evening News skriver at en annonsering ikke er forventet før sommeren, kontrer tidligere United-spiller Teddy Sheringham med meget interessant informasjon, sett med norske øyne.

- Jeg har hørt at de har gitt ham jobben allerede, sier Sheringham ifølge lokalavisa, som siterer et intervju med Gary Lineker.

- Et friskt pust

Sheringham var lagkamerat med Solskjær i fire år, og det var nettopp disse to som sikret Champions League-triumf for United i 1999. Førstnevnte scoret 31 mål for United fra 1997 til 2001.

Og Sheringham virker stolt over hva hans tidligere lagkamerat har gjort med klubben, til tross for to leie tap på rad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer