- De har gitt ham jobben allerede

En tidligere United-helt kommer med interessante påstander.

NÆRMER SEG JOBB: Ifølge Teddy Sheringham skal Ole Gunnar Solskjær være klar for United-jobben permanent allerede. Foto: NTB Scanpix
NÆRMER SEG JOBB: Ifølge Teddy Sheringham skal Ole Gunnar Solskjær være klar for United-jobben permanent allerede. Foto: NTB ScanpixVis mer

Helt siden Ole Gunnar Solskjær tok over Manchester United har eksperter, medier og andre personligheter innen fotballen spekulert i om han kan få jobben som manager for Manchester United permanent - eventuelt hva han må gjøre for å få den.

Nå kommer Teddy Sheringham med meget interessante påstander rundt diskusjonen om han bør få jobben eller ikke. For etter to tap på rappen ble det raskt diskutert om han faktisk er rett mann for jobben likevel.

Når Manchester Evening News skriver at en annonsering ikke er forventet før sommeren, kontrer tidligere United-spiller Teddy Sheringham med meget interessant informasjon, sett med norske øyne.

- Jeg har hørt at de har gitt ham jobben allerede, sier Sheringham ifølge lokalavisa, som siterer et intervju med Gary Lineker.

- Et friskt pust

Sheringham var lagkamerat med Solskjær i fire år, og det var nettopp disse to som sikret Champions League-triumf for United i 1999. Førstnevnte scoret 31 mål for United fra 1997 til 2001.

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Solskjær og Sheringham vant som kjent Champions League sammen i 1999. Her er de to avbildet sammen med Ronny Johnsen. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Solskjær og Sheringham vant som kjent Champions League sammen i 1999. Her er de to avbildet sammen med Ronny Johnsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og Sheringham virker stolt over hva hans tidligere lagkamerat har gjort med klubben, til tross for to leie tap på rad.

- De siste to kampene har vært en liten glipp, men jeg synes han har vært et friskt pust, for å være ærlig, mener Sheringham.

Før de to nylige tapene, har Solskjær og United gått ubeseiret i de engelske turneringene. Seire mot blant annet Arsenal, Chelsea og Tottenham har latt seg høre, i tillegg til den elleville snuoperasjonen mot PSG i Champions League.

- Han har åpenbart gjort en fantastisk jobb. Han har åpenbart stått til forventningene siden han kom dit. Han må få jobben, sier Sheringham.

Fikk støtte av Neville

Videre skryter Sheringham av Solskjær som person også. Han omtaler nordmannen som «den snilleste personen i verden».

- Alle gode managere jeg har kjent har hatt en ubehagelig væremåte som satte folk på plass, men jeg klarer ikke se for meg han ha det, fortsetter Sheringham.

Det er ikke bare Sheringham som har hintet til at en ansettelse er nært forestående. I tillegg har Gary Neville sagt på norsk TV til Viasport at han tror Solskjær får jobben nå i landslagspausen.

- Jeg blir overrasket om Solskjær ikke har fått United-jobben innen et par uker, sa Neville til Jan Åge Fjørtoft før United møtte PSG for nesten to uker siden.

Om de sitter på troverdig informasjon gjenstår å se, men å følge United i landslagspausen kan også bli interessant for nordmenn.