- De har gjort så godt de kunne, men handlet klønete

Rognlien og Andersen har ikke lykkes i sin kommunikasjonsstrategi, mener Kaggestad.

KLØNETE: Det har blitt en brutal dagen derpå for generalsekretær Inge Andersen og Idrettspresident Børre Rognlien. - De har gjort så godt de kunne, men har handlet klønete, sier TV2s ekspertkommentator Johan Kaggestad. Foto: Morten Holm / Scanpix
KLØNETE: Det har blitt en brutal dagen derpå for generalsekretær Inge Andersen og Idrettspresident Børre Rognlien. - De har gjort så godt de kunne, men har handlet klønete, sier TV2s ekspertkommentator Johan Kaggestad. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det klart: Høyre sier nei til et OL i 2022, og dermed var skjebnen til et OL i Oslo satt.

TV2s ekspertkommentator Johan Kaggestad  mener at idrettspresident Børre Rognlien og generalsekretær i Norges Idrettsforbund, Inge Andersen, ikke har lykkes med sin kommunikasjonsstrategi på veien mot et OL i Oslo i 2022.

- Rognlien og Andersen har frontet et norsk OL, og har lagt ned mye tid og krefter i dette. De har gjort så godt de kunne, men handlet klønete, sammen med sine kommunikasjonsrådgivere. De har ikke klart å få fram det de ønsket, og ikke klart å skape tillit, sier Johan Kaggestad til Dagbladet.

Kommunikasjonsstrategien mislyktes - Kommunikasjonsstrategien har slått feil. Man har ikke klart å skape nok engasjement hos den jevne nordmann, og etter min mening har det vært manglende involvering i de forskjellige leddene i Idretts-norge. Motstanderne har blitt behandlet ovenfra og ned, og det er nesten lagt fram som om «de som ikke vil ha vinter-OL ikke har forstått at det er til sitt eget beste», sier Kaggestad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer