«De har hatt enorme mengder sex»

To dager etter Susannah Collins' freudianske glipp har hun fått sparken.

(Dagbladet): I to dager har mange fått seg en god latter av å se og høre reporter Susannah Collins forsnakke seg når hun er inne på direkten utenfor NHL-laget Chicago Blackhawks' garderobe.

Collins forteller at laget nå skal inn i den andre fasen av sesongen, og at det er denne som virkelig teller.

- Til tross for at de har hatt enorme mengder sex tidligere, eh, suksess tidligere i sesongen, er stemningen i garderoben at det ikke betyr noe som helst, sier Collins, som umiddelbart hentet seg inn etter glippen.

- Takk for at dere ler De fleste av oss som har smilt litt av Collins freudianske glipp når hun sier «sex» i stedet for «success», forsto imidlertid ikke at det kunne få alvorlige følger for den kvinnelige reporteren som har jobbet i CSN Chicago i over et år.

Det trodde heller ikke Collins, som tok det hele på strak arm med en dose selvironi.

- Takk for at dere ler sammen med meg og min «enorme » glipp, folkens. Hvem kunne ikke trenge en god latter av og til, ikke sant? twitret Colins i etterkant med hashtaggen #Whoops!

Fikk sparken i dag Noen som ikke lo med Collins var imidlertid sjefene hennes i CSN. I dag fikk hun nemlig sparken.

- CSN-reporter Susannah Collins, en del av teamet som dekker Chicago Blackhawks, sluttet i kveld (torsdag, amerikansk tid, jour.anm.), etter to dager med stor oppmerksomhet på internett på grunn av en blunder på direktesendt tv tirsdag, heter det i en uttalelse fra Phil Bedella, visepresident i CSN.

- Blunderen hennes gjorde oss oppmerksomme på mer kontroversielle ting hun har gjort tidligere. Avskjedigelsen har ingenting med tirsdagens episode å gjøre, sier Bedella videre.

Det Bedella henviser til er en serie mer eller mindre morsomme videoer Susannah Collins gjorde i 2008/09-sesongen for Middlebrow Media. De 16 snuttene, som i blant er både vulgære og plumpe, ligger fortsatt ute på YouTube.