- De har jo ikke vinger

Nottingham-optimisme før Chelsea-kampen.

(Dagbladet.no:) Chelsea spilte bare uavgjort borte i ligacupsemifinalen mot Wycombe, men vant hele 4-0 i tirsdagens returoppgjør på Stamford Bridge.

Søndag er det Nottingham som skal prøve seg på gigantene fra Vest-London, og Julian Bennett sier han vet alt om fjorårets seriemestere.

- Det skal bli interessant å møte dem på ordentlig, og ikke bare i Pro-Evolution Soccer (tv-spill, red.anm.), sa Bennett til The Sun etter trekningen.

Den tidligere storklubben Nottingham holder til på skyggesida av engelsk fotball for tida, men de håper på opprykk til Championship.

Men før det venter altså en batalje i FA-cupen mot et Chelsea-lag som har slitt den siste tida.

- Alt kan skje

Aner vi en cupbombe på Stamford Brigde?

Det skal nok mye til, men lagene skal uansett gjennom 90 minutter først. Det er dette Nottingham-manager Colin Calderwood fokuserer på før kampen.

FORBEREDELSEN PÅ PLAY STATION: Julian Bennett har møtt Chelsea før, på Play Station. Nå er det imidlertid alvor for Forest-gutta. Foto: REUTERS
FORBEREDELSEN PÅ PLAY STATION: Julian Bennett har møtt Chelsea før, på Play Station. Nå er det imidlertid alvor for Forest-gutta. Foto: REUTERS Vis mer

- Jobben din forandrer seg ikke ettersom hvilket nivå du spiller på. Selv ikke Chelsea-spillerne kan få vinger og fly over deg, sier han til klubbens hjemmeside.

Han legger imidlertid ikke skjul på at de står ovenfor en stor oppgave, men han håper spillerne griper sjansen og benytter muligheten til å vise seg fram.

- Det er en cupkamp, én enkeltstående kamp, så alt kan skje, sier skotten.

Vil lete etter svankheten

Calderwood regner med at det blir en kamp med ryggen mot veggen, hvor Chelsea kommer til å kjøre på.

- Hvis vi klarer å fordøye det som kommer mot oss, klarer vi kanskje også å finne en måte å skape problemer på. Har de en svakhet? Hvis vi finner den, kan vi komme oss gjennom.

- Det kan skje på dødball, som følge av en individuell prestasjon eller som ren flaks, sier han.

Og det er kanskje det siste Nottingham må sette sin lit til. For skal Forest vinne på brua, må de nok ha en god porsjon flaks.

- De har jo ikke vinger

- Alt jeg håper på er at Chelsea ikke setter den første sjansen sin i mål. Desto lenger det går før de scorer, desto større blir sjansene våre.

NY SKRELL? Nottingham slo ut Charlton i 3. runde. Nå venter et nytt Premier League-lag.