- De har noen som ikke eier fornuft

Katrine forventer slåssing i kveld.

VIL SKAFFE SUVENIRENE SELV: Her er Katrine Lunde Haraldsen i OL-butikken i Håkons Hall. Om en drøy uke kan hun være med på å hente hjem nye suvenirer selv - i form av en EM-medalje.
VIL SKAFFE SUVENIRENE SELV: Her er Katrine Lunde Haraldsen i OL-butikken i Håkons Hall. Om en drøy uke kan hun være med på å hente hjem nye suvenirer selv - i form av en EM-medalje. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 20.15: Følg Norge - Ungarn i vårt håndballstudio

LILLEHAMMER (Dagbladet): Katrine Lunde Haraldsen dro med seg et flyttelass til Györ i sommer. Hun forlot trygge Danmark til fordel for nye utfordringer i Ungarn.

I kveld møter hun et ungarsk lag som hun kjenner svært godt, i det som er en rein gruppefinale.

- Det blir ekstra spennende denne gangen, men jeg prøver å ikke tenke så veldig mye på det - bortsett fra det at jeg har litt mer kunnskap om dem, sier Lunde Haraldsen til Dagbladet.

Skal i krigen Sørlendingen mener Ungarn er blitt et annet lag enn vi er vant til å se dem, noe som gjør at hun tror bataljen i Håkons Hall blir knalltøff.

- De er mer fysiske og tøffere enn før, så det blir en fight. De kommer til å slåss og det er mange av spillerne der som ikke eier fornuft.

- Hva mener du med det?

- At de slenger oss i bakken hvis de føler de må det. Hvis de kan drepe noen av oss, så gjør de det.

Takker Palinger For Katrine blir det ekstra spesielt at Katalin Palinger står mellom stengene i motsatt ende av banen. Hun er - som Katrine - en av verdens beste målvakter, og de er lagvenninner i Györ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer