- De har noen spillere som er mer interessert i å ta selfier og vise fram sixpacken

Roy Keane mener Arsenal kan glemme ligagull.

KRITISK:  Roy Keane mener flere av Arsenal-spillerne er for opptatt av å vise fram sixpacken og ta selfier. Foto: Roy Keane / Twitter.
KRITISK: Roy Keane mener flere av Arsenal-spillerne er for opptatt av å vise fram sixpacken og ta selfier. Foto: Roy Keane / Twitter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

16.00: Arsenal - Chelsea

(Dagbladet): Arsenal har muligheten til å vinne årets første trofe allerede i dag. 16.00 spiller de Community Shield mot regjerende ligamester Chelsea.

Dagens oppgjør blir The Gunners siste før ligastarten om ei uke, og London-laget spådd en lysende sesong.

Petr Cech er hentet fra dagens motstander Chelsea, og flere har ment at tsjekkeren er den siste brikken Arsène Wenger har manglet for å kunne kjempe om ligagull.

Selfier I sesongoppkjøring har laget fra Nord-London imponert.

- Arsenal har en del veldig gode spillere. Typer som bretter opp ermene, sier Roy Keane, ifølge den irske avisa Sunday World.

Den tidligere Manchester United-kapteinen er nå assisterende trener for Irlands landslag. Keane er kjent som en tilhenger av den gamle skolen, og selv om han mener Arsenal har et godt lag nå, tror han ikke de vil nå helt opp. Grunnen er at fokuset er på feil områder.

- De har én eller to spillere som er mer interessert i å ta selfier og vise fram sixpacken. Det er spillere som liker å bli avbildet hver eneste dag. Hvert år blir vi fortalt at Arsenal er en tittelkandidat, men i stedet for å tenke på Premier League, handler det om hvordan kroppen deres ser ut og at sveisen er fin framfor å vinne kamper, sier iren.

En rekke Arsenal-spillere er svært aktive i sosiale medier. Ofte er kameraet kjapt oppe i garderoben etter seier. Bildet over er hentet fra Mesut Özils Twitter-profil etter borteseieren mot Crystal Palace.

Chelsea-favoritt 43-åringen mener regjerende mester Chelsea er den store favoritten.

- De har den beste sentrallinjen. Thibaut Courtois i mål, John Terry, Eden Hazard. Klarer de å hente John Stones fra Everton blir de veldig vanskelige å slå. Til sjuende og sist vinner Chelsea hvis de viser den samme vinnerviljen som i fjor, sier han.

SELFIE:  Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott tar en selfie med Arsenal-fansen. Foto: NTB Scanpix.
SELFIE: Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott tar en selfie med Arsenal-fansen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer