Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Jeg sverger på at dette er siste gangen

Forbannet Suárez forlot intervju.

ALDRI MER: - De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Aldri, aldri igjen, jeg sverger på at dette er siste gangen, fortalte en forbanna Luis Suárez til sin agent etter Guardian-intervjuet i forbindelse med bokslippet hans. Foto: REUTERS / Gustau Nacarino / NTB Scanpix
ALDRI MER: - De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Aldri, aldri igjen, jeg sverger på at dette er siste gangen, fortalte en forbanna Luis Suárez til sin agent etter Guardian-intervjuet i forbindelse med bokslippet hans. Foto: REUTERS / Gustau Nacarino / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I dag slapp Guardian deler av biografien til Luis Suarez, kalt «Crossing the Line». Det er på samme dag som uruguayaneren er lovet å få sin offisielle debut for Barcelona.

Et av kapitelene tar for seg 27-åringens betraktninger rundt de tre gangene han har bitt en motspiller, med særlig fokus på sommerens episode hvor han ble sendt hjem fra VM i Brasil. Bitingen omtaler hovedpersonen selv som relativt harmløs.

Forlot intervjuet I tillegg til å ha fått tilgang til en del av boka hans, har også Guardian fått gjøre et intervju med Luis Suárez. Ifølge journalisten selv, endte det ikke på en veldig god måte.

Guardian-journalist Simon Hattenstone beskriver i intervjuet hvordan Suárez genuint virker til å hate spørsmål om bitingen.

- Selv om det er tydelig at han hater spørsmål om bitingen, må han se at når han svarer på spørsmål om det, så vil folk se på ham som en person som har endret seg. Og det føltes for meg som at vi hadde en god tone, men det viste seg at jeg feiltolket situasjonen, skriver Hattenstone i intervjuet.

For Luis Suárez bestemte seg plutselig for å avslutte intervjuet, og sa plutselig at han måtte hente dattera si.

- Suárez hadde fått nok. Han må hente dattera si, sier han. Han hever øyebrynet mot agenten sin, og så stakk de, beskriver journalisten.

- Aldri, aldri, igjen I intervjuet blir samtalen mellom Suárez og agenten beskrevet - siden Barcelona-spilleren ikke tok av seg mikrofonen som ble brukt under TV-intervjuet før han forlot rommet. Da gjør 27-åringen det klart at han aldri vil svare på et spørsmål om biting igjen.

- Mikrofonen han hadde på seg under filminga er fortsatt på, så vi kan høre hvordan han klager til agenten. «Ro deg ned, du blir oppkava», sier agenten. «De har spurt meg om, og om igjen, om bitinga. De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Aldri, aldri igjen, jeg sverger på at dette er siste gangen», lover Suárez sin agent - slik det blir beskrevet i  Hattenstones eksklusive intervjuet med superspissen.

Simon Hattenstone skriver videre hvordan Suárez satte seg inn i Audien sin og forsvant fra stedet. Journalisten sier da til Suárez sin agent at de kan vente til han kommer tilbake, men får klar beskjed i retur.

- Ikke ta dere bryet. Ingen kan fortelle Luis Suárez hva han skal gjøre, svarer agenten.

Her kan du lese hele intervjuet med Barcelona-spilleren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media