- De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Jeg sverger på at dette er siste gangen

Forbannet Suárez forlot intervju.

ALDRI MER: - De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Aldri, aldri igjen, jeg sverger på at dette er siste gangen, fortalte en forbanna Luis Suárez til sin agent etter Guardian-intervjuet i forbindelse med bokslippet hans. Foto: REUTERS / Gustau Nacarino / NTB Scanpix
ALDRI MER: - De har spurt meg rundt 38 000 ganger om bitinga. Aldri, aldri igjen, jeg sverger på at dette er siste gangen, fortalte en forbanna Luis Suárez til sin agent etter Guardian-intervjuet i forbindelse med bokslippet hans. Foto: REUTERS / Gustau Nacarino / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag slapp Guardian deler av biografien til Luis Suarez, kalt «Crossing the Line». Det er på samme dag som uruguayaneren er lovet å få sin offisielle debut for Barcelona.

Et av kapitelene tar for seg 27-åringens betraktninger rundt de tre gangene han har bitt en motspiller, med særlig fokus på sommerens episode hvor han ble sendt hjem fra VM i Brasil. Bitingen omtaler hovedpersonen selv som relativt harmløs.

Forlot intervjuet I tillegg til å ha fått tilgang til en del av boka hans, har også Guardian fått gjøre et intervju med Luis Suárez. Ifølge journalisten selv, endte det ikke på en veldig god måte.

Guardian-journalist Simon Hattenstone beskriver i intervjuet hvordan Suárez genuint virker til å hate spørsmål om bitingen.

- Selv om det er tydelig at han hater spørsmål om bitingen, må han se at når han svarer på spørsmål om det, så vil folk se på ham som en person som har endret seg. Og det føltes for meg som at vi hadde en god tone, men det viste seg at jeg feiltolket situasjonen, skriver Hattenstone i intervjuet.

For Luis Suárez bestemte seg plutselig for å avslutte intervjuet, og sa plutselig at han måtte hente dattera si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer