Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De har vel sine grunner til ikke å komme

Island-stjerne om glissent Ullevaal.

TOK HVERANDRE I HÅNDA:  Eidur Gudjohnsen og Tom Høgli er lagkamerater i Club Brugge. Tirsdag kveld møttes de på Ullevaal. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TOK HVERANDRE I HÅNDA: Eidur Gudjohnsen og Tom Høgli er lagkamerater i Club Brugge. Tirsdag kveld møttes de på Ullevaal. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Island er klar for playoff etter 1-1 mot Norge. For første gang i historien kan laget kvalifisere seg til VM.

- Det er et stolt øyeblikk i Islands fotballhistorie, sier Eidur Gudjohnsen til Dagbladet.

Han har spilt for både Chelsea og Barcelona. Men da han snakket med Dagbladet tirsdag kveld, ga han inntrykk av at dette er virkelig stort.

- Det har ikke helt sunket inn ennå, sier han.

1500 tilreisende Rundt 1500 islendinger hadde tatt turen til Ullevaal tirsdag kveld. De danket ut et tafatt, norsk publikum.

- Jeg er overrasket over at det var så få folk på kampen. Men de har vel sine grunner til ikke å komme, sier Gudjohnsen.

Og har rett. Norge var sjanseløs på å nå noe som helst etter en elendig kvalik.

Faktisk har ikke poengsankingen vært verre siden kvaliken til 2002-VM. Den gang tok vi ett poeng i snitt. Nå ble det 1,2 poeng.

- Fantastisk fyr Gudjohnsen er lagkamerat med Tom Høgli i Club Brugge. Onsdag flyr de sammen til Brüssel.

- En fantastisk fyr. I playoffen holder jeg med Island, sier Høgli til Dagbladet.

- Det er et hyggelig folkeslag.

LIKTE SEG:  De tilreisende fra Island herjet med det norske publikummet på Ullevaal. Foto: NTB Scanpix
LIKTE SEG: De tilreisende fra Island herjet med det norske publikummet på Ullevaal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling