Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De hoppløse

BÆBU (Dagbladet): Velkommen til Bæbu (587 m.o.h.). Fem minus, blå himmel (en arbeidssky skimtes), rød vin og prima forhold.

Under et ekstraordinært nattmøte ble det bestemt at Bæbu Internasjonale Snømåkerfestival skal åpnes av Tommy Ingebrigtsen og Lasse Ottesen.

En fraksjonsrepresentant, fra foreningen Til Fremme av Norsk snømåking på gamlemåten, protesterte kraftig: «Det vil kommersialisere vår tradisjonelle festival.» Representanten ble nedstemt.

Med 5 mot 1 dobbeltstemme. Dermed er en formell invitasjon VM-sendt nedover. I samme konvolutt ligger det også et grunnkurs i sittestilling. Tuftet på H.M. Kongens gode råd. Harald R. har som kjent sittet perfekt på tronen siden 1991. Hans Majestet legger vekt på H-7 minus K120 ganger omkretsen av K90.

Dette kombinert med parafinglid, og et tynt lag Blå Rex, skal nok få våre hoppere over fra B til V-stil.

Etter en innsamlingsaksjon, organisert av herrelaget i curling uten sopere, er nå en ilpost avsendt.

(Reklame): Bill. Merk: Bæbu, grenda som tar kulen på alvor. Sokker og rekvisita, «Bæbu Trikotasje ved Damene» hjelper deg. Lysløypa, åpen dagtid, onsdager.

Faktisk var det tendenser til støy utafor det nedlagte postkontoret i går. Årsak, de hoppløse. Vår egen bikkje i bakken holdt labbene foran øynene i sorg. Tumultene skyldes hoppsportens vugge (rosemalt). Den står i trappa inn til høydefjøset.

Og, for virkelig å vise hva en samlet grend mente om VM-innsatsen, var det fakkeltog. 753 av grendas 754 innbyggere marsjerte i Helmut Recknagel-stil forbi velhuset under slagordet «Ja, hopper gjerne etter Ottesen».

Fantastisk stemning, sjøl om bygdas mellomstore sønn meldte gyldig forfall. Han var i nabobygda for å gjøre et nødvendig samleieforsøk. K-punkt, midt i unnarennet.

Siste: Arne Sjalott Brimi har søkt om fellingstillatelse på to østerrikse tyrolerbukser. I kalveskinn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media