- De kaller meg Storscorer\'n

Jonathan Woodgate med to sjølmål i år.

MADRID (Dagbladet.no): Jonathan Woodgate har hatt en mildt sagt trøblete start på sesongen i Real Madrid. I fjor gikk han stort sett skadet, men det var ventet at han ville gi nykommeren Sergio Ramos fra Sevilla kamp om den ene midtstopperplassen.

Sesongen har startet på verst mulig måte for Woodgate: Han scoret sjølmål og ble utvist i den første seriekampen mot Athletic Bilbao, og scoret nok et sjølmål i treningskampen mot Real Zaragoza.

- Kameratene mine kaller meg Storscorer\'n, sier Woodgate til avisa El País og hever oppgitt øyenbrynene.

- Men jeg tar det med et smil. Jeg håper bare at de ikke begynner å spøke om jeg lager hattrick!

Det håper nok Rosenborg på. Woodgate går inn i midtforsvaret som erstatter for Sergio Ramos, og et sjølmål på Santiago Bernabéu i kveld hadde vært godt å ha mot et lag som på papiret er langt bedre enn Rosenborg spiller for spiller.

- Å møte Real Madrid er den største utfordringen vi kan få, sa trener Per-Mathias Høgmo på gårsdagens pressekonferanse.

MÅLFARLIG: Både Real-trener Vanderlei Luxemburgo og lagkamerat Roberto Carlos spøkte med Jonathan Woodgate på pressekonferansen i går. Heldigvis kan engelskmannen smile av selvmålene selv også. Foto: AP/Scanpix
MÅLFARLIG: Både Real-trener Vanderlei Luxemburgo og lagkamerat Roberto Carlos spøkte med Jonathan Woodgate på pressekonferansen i går. Heldigvis kan engelskmannen smile av selvmålene selv også. Foto: AP/Scanpix Vis mer