Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De kan få besøk av kjærester i lobbyen, men ikke på rommet

Landslagssjef Olsen vil ha full kontroll over Bendtner & co.

FÅR IKKE BESØK: Nicklas Bendtner og de andre de andre danskene får ikke ha besøk på hotellrommene i EM. Foto: EPA/CLAUS BECH DENMARK OUT
FÅR IKKE BESØK: Nicklas Bendtner og de andre de andre danskene får ikke ha besøk på hotellrommene i EM. Foto: EPA/CLAUS BECH DENMARK OUT Vis mer

For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio.

(Dagbladet): Danmark og Tyskland er i samme EM-gruppe, og Dagbladet skrev i går om det tyske landslaget som får røyke og drikke alkohol i mesterskapet.

Danske Ekstra Bladet skriver i dag om Danmarks sju interne EM-regler.

1. Ingen koner eller kjærester på rommet.
- Spillerne kan treffe konene og kjærestene i timene etter kamper, men deretter må de dra hver for seg, forteller kommunikasjonssjef Lars Berendt til den danske avisa.

VIL HA KONTROLL:Morten Olsen lar ingen besøke spillerne på rommene, og lar ikke spillerne gå rundt med mobiltelefoner i EM. Foto: AP Photo/Michael Probst
VIL HA KONTROLL:Morten Olsen lar ingen besøke spillerne på rommene, og lar ikke spillerne gå rundt med mobiltelefoner i EM. Foto: AP Photo/Michael Probst Vis mer

- De kan få besøk av koner, kjærester, barn og familie i lobbyen, men ikke på rommet. Morten (Olsen, landslagssjef) vil gjerne vite hvem spillerne har besøk av, så det ikke blir for mye, sier Berendt.

2. Alkohol-regler
Spillerne får lov til å ta et glass øl eller vin på kveldene.

- En ting er hvis jeg sitter og drikker en kasse med «Bayer», men noe annet er å ta én øl på kvelden. Det blir ikke noe problem, sier danske Simon Kjær.

3. Sigaretter-regler
- Vi har ingen regler for røyking, for vi har ingen som røyker i troppen. Det er et hypotetisk spørsmål, sier kommunikasjonssjef Behrendt.

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw vil derimot ikke forby røyking i sin tropp.

- Jeg vil ikke forby det, unntatt under måltider og i møter, sier Löw til Bild.

4. Ikke Facebook og Twitter
Før EM ble det klart at danskene ikke får bruke sosiale medier. Danmark har totalforbud, mens enkelte andre land før tvitre og oppdatere Facebook så lenge de ikke kommenterer eller kritiserer dommere, motstandere, mesterskapet eller medspillere.

5. På rommet halv tolv
Innetid for de danske spillerne er senest klokka 23.30.

- Når vi har fri, kan vi gjøre litt som vi vil. Enten gå en tur, eller ned i byen. Det er viktig å følge reglene som er satt, sier Simon Kjær.

6. Påbudt antrekk
Danskene har fått eget treningstøy som skal brukes på treninger, og et antrekk som brukes på reiser og andre arrangementer.

7. Telefon-forbud
Spillernes mobiltelefoner skal ligge igjen på hotellrommet under mesterskapet. Landslagsledelsen ønsker ikke spillere som snakker i telefonen eller sitter opptatt med sms-skriving.

- Det er ikke et problem. Hvis man skal ringe til noen, er det bare å gå på rommet sitt, sier Kjær.

IKKE PROBLEM: Simon Kjær forventer ingen problemer med de interne EM-reglene. Foto: EPA/CLAUS BECH DENMARK OUT
IKKE PROBLEM: Simon Kjær forventer ingen problemer med de interne EM-reglene. Foto: EPA/CLAUS BECH DENMARK OUT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media