Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De kan ikke lene seg for langt bakover i stresslessen

Kamara mener presset er på RBK og Molde i gullkampen.

• Strømsgodset - Molde 1-1

DRAMMEN (Dagbladet): På forhånd var det nærmest vedtatt at Strømsgodset måtte slå Molde for å holde drømmen og troen på gull i live. To minutter før slutt lå de i stedet an til tap og en luke på hele seks poeng opp til romsdalingene.

Så banket midtstopper Jarl-André Storbæk inn sesongens første fulltreffer på en  volley fra fem meter, etter at Ola Kamara nikket frisparket fra Stefan Johansen inn i farlig sone.

En scoring som ikke bare berget ett poeng for Godset, men også sørget for at drammenserne fortsatt henger med i gullkampen i Tippeligaen.

- Har trua på oss sjøl - Vi ville ha alle tre poengene, så jeg er litt skuffet. Men samtidig hadde også Molde sjanser nok til å vinne, sier Ola Kamara til Dagbladet.

Med tre poeng opp til tetduoen Rosenborg og Molde - og bare fire kamper igjen av sesongen - så føler Godsets raske og målfarlige angriper at Molde i øyeblikket ser ut som den sterkeste gullkandidaten.

- Molde er favoritter nå. Men de kan ikke lene seg for langt bakover i stresslessen. Vi kan også fortsatt ta gullet, og selv om kanskje ikke så mange andre tror på det, så har vi trua på oss sjøl. Vi vet vi er gode nok til å ta gull, sier Kamara til Dagbladet.

- RBK skal få slite Han peker på at enten Molde eller Rosenborg - eller begge - vil avgi poeng når de møtes i Molde neste søndag , mens Rosenborg helga etter skal til Drammen for å bryne seg på Godset.

- Rosenborg er sikkert de som er mest fornøyd med at vi og Molde spilte 1-1 her, men de skal hit snart, og da skal de få slite. Vi slo dem 3-1 her i fjor, sier Ola Kamara til Dagbladet.

Snytt for straffe? Kamara og Peter Kovacs er delt toppscorere for Godset i år, med ni fulltreffere hver. I går var de involvert i hver sin straffesituasjon - uten at dommer Svein Erik Edvartsen ble overbevist om å blåse:

Kamara stupte i bakken etter 81 minutter, etter det som så ut som en liten dytt i ryggen av Moldes Knut Olav Rindarøy.

- Jeg mener det er straffe. Jeg blir dytta der, hevder Kamara overfor Dagbladet.

Innbytter Peter Kovacs gikk i bakken tre minutter på overtid, uten at det så ut som om Moldes Martin Linnes gjorde noe galt i situasjonen. Etter kampen innrømte Kovacs at dommeren gjorde rett.

- Det var ikke straffe. Jeg snublet og datt. Det er ingen ting å snakke om, sier ungareren, som ofte er involvert i omdiskuterte situasjoner.

Vraket Kovacs I går ble den høyreiste spissen vraket fra startelleveren, til fordel for Adama Diomande. Og Kovacs innrømmer at det var frustrerende å sitte på benken og se alle innleggene som normalt ville hatt perfekt adresse mot Kovacs, men som i stedet endte opp som barnemat for Molde-stopper Vegard Forren.

- Jeg fikk vite på lørdag at jeg ikke skulle starte, og var selvsagt skuffet over det, for jeg var ekstra gira på å spille denne kampen.

OPPGITT:  Ola Kamara mener han ble snytt for en straffe i toppkampen mot Molde i går, men selv om det ble bare ble poengdeling på Marienlyst i går kveld, så føler Godset-angriperen at de fortsatt er med i gullkampen i Tippeligaen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
OPPGITT: Ola Kamara mener han ble snytt for en straffe i toppkampen mot Molde i går, men selv om det ble bare ble poengdeling på Marienlyst i går kveld, så føler Godset-angriperen at de fortsatt er med i gullkampen i Tippeligaen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

- Fikk du noen forklaring på hvorfor du ble vraket?

- Nei. Ronny Deila er sjefen, så det er han som bestemmer.

- For mye frykt Godset-trener Deila forklarer det taktiske valget med at han ville ha hurtigheten til Diomande på overganger, ettersom han visste at de ikke ville styre kampen hele tiden.

Han var godt fornøyd med det ene poenget de endte opp med, men var misfornøyd med prestasjonen bak poenget.

- Det var altfor mange høyde skuldre og frykt utpå der. Denne kampen ble hausset veldig opp på forhånd. Det ble omtalt som århundrets kamp, og hele byen sto på hue. Det presset er uvant for mange av spillerne og dessverre presterte vi under pari, sier Deila til Dagbladet.

Men heller ikke Deila mener at gulltoget har forlatt Drammen.

- Vi må først slå Haugesund til fredag, og så har vi Rosenborg her etter det. Vi kommer til å heve oss igjen i innspurten, og slåss videre, forsikrer han.