- De kan komme til Furuset, der jeg er fra, og så kan de møte vennene mine

Singh etter stygge tilrop fra tribunen.

HETSET: Moldes Harmeet Singh fikk stygge tilrop under kveldens kamp mot Vålerenga på Ullevaal. Det likte han dårlig. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
HETSET: Moldes Harmeet Singh fikk stygge tilrop under kveldens kamp mot Vålerenga på Ullevaal. Det likte han dårlig. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Den suverene serielederen Molde hadde få problemer med å påføre Vålerenga sesongens første hjemmetap da de vant 2-0 på Ullevaal i kveld.

Molde var best fra start til mål, og kunne vunnet med langt mer enn to mål om de hadde hatt hakket mer tur. Daniel Chima Chukwu og Fredrik Gulbrandsen scoret hvert sitt mål for romsdalingene etter flotte enkeltprestasjoner.

På Moldes midtbane var det Harmeet Singh (23) som regjerte. Den tidligere Vålerenga-helten fikk imidlertid virkelig høre det fra hjemmesupporterne underveis.

Klar melding Omtrent halvveis i første omgang begynte noen deler av Vålerenga-supporterne å synge «solgt deg som ei hore» til Singh, etter at midtbanemannen var misfornøyd med en dommeravgjørelse.

Singh spilte i Vålerenga fra 2003 til 2012, men i sin siste sesong i Oslo-klubben gjorde han det klart at han ønsket seg bort fra klubben. Det ønsket fikk han innvilget da nederlandske Feyenoord kom på banen.

Oppholdet i treskolandet ble imidlertid ingen suksess for Oslo-gutten, og da Molde kom på banen i vinter, var han ikke i tvil om å signere for romsdalsklubben.

- Bryr meg ikke Når Dagbladet spør om hva han synes om tilropene fra tribunen, trekker Singh bare på skuldrene.

- De kan slenge så mye dritt de vil. De vet ikke hva som skjer bak lukkede dører når man er fotballspiller. Jeg har lagt det (som skjedde i Vålerenga) bak meg. De som slang med leppa kan kose seg med 2-0, sier Singh, og fortsetter:

- Jeg bryr meg ikke. De kan komme til Furuset der jeg er fra, og så kan de rope så mye de vil der. De kan møte vennene mine og gjøre det foran dem.

- Så du synes ikke det er kjipt, etter alt du gjorde for Vålerenga?

- Jeg kan ikke gjøre noe med det. Mine følelser overfor Vålerenga som klubb kan de ikke gjøre noe med. Jeg spilte der fra jeg var 12 år, og jeg driter i hva de roper. Jeg får ikke gjort noe med det. Jeg sa til meg selv bare «glem det», sier 23-åringen.

Nerver Han innrømmer imidlertid at kveldens kamp - hans første mot Vålerenga på Ullevaal - var spesiell.

- Det var rart. De siste to-tre dagene har jeg tenkt mye på kampen, Jeg har lurt på hvordan det skulle bli. Jeg hadde litt nerver og var spent, men det gikk fint, sier han.

Serieleder Molde økte i kveld avstanden ned til Odd til elleve poeng. Telemarkingene kan kutte avstanden ned til åtte i morgen, men det tenker Singh lite på.

- Jeg bryr meg ikke om Odd for å være ærlig. Vi tenker kun på oss selv. Vi har en god plattform. Vi har seks kamper igjen og vi tar kamp for kamp, sier han.

SOLID: Harmeet Singh spilte en god kamp på Moldes midtbane til tross for ropene fra tribunen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SOLID: Harmeet Singh spilte en god kamp på Moldes midtbane til tross for ropene fra tribunen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer