Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De kjempet som om livet sto på spill

Chelsea slapp med skrekken.

Sunderland - Chelsea 0-1.

Chelsea, som innehar tredjeplassen i Premier League, var ille ute i sin kamp mot tidligere United-legende Roy Keanes Sunderland. Selv om de blåkledde fra London startet kampen veldig bra, var de heldige som vant 1-0.

- Det var veldig vanskelig. De kjempet som om livet sto på spill og for hver eneste ball. De har et godt lag og kommer til å plukke mange poeng, sa Chelseas manager Avram Grant.

Presset til siste sekund

Chelsea presset voldsomt på fra start, og etter ni minutter med store sjanser til de blåkledde fikk de uttelling.

John Terry steg høyest på en corner og stanget ballen i mål.

Men så tok Sunderland kontrollen på eget gress.

Hjemmelaget presset på til kampens siste sekund og var flere ganger utrolig nær å få ballen i mål.

HAN BØR FØLGES: Sunderland-forsvaret glapp i markeringene, og John Terry fikk gå opp nærmest alene og gi Chelsea ledelsen. Foto: AP/SCANPIX
HAN BØR FØLGES: Sunderland-forsvaret glapp i markeringene, og John Terry fikk gå opp nærmest alene og gi Chelsea ledelsen. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Chelsea holdt imidlertid unna, og sikret seg seieren som gjør at de fortsatt ligger som nummer tre i eliteserien.

Keane skrøt av spillerne

- Jeg synes vi spilte en veldig bra kamp, innsatsen og intensiviteten var utmerket og vi skapte mange sjanser. Jeg kunne ikke ha bedt om mer, sa en overraskende positiv Roy Keane.

- Det er ikke ofte vi blir klappet av banen etter et tap, men spillerne var veldig, veldig gode og ga alt de hadde, fortsatte manageren.

Sunderland kunne trengt poeng i lørdagens kamp, for nedrykksstreken kommer stadig nærmere. I den jevne bunnen av tabellen ligger Sunderland to poeng over Bolton på nedrykksplass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media