PRESSET: Wolverhampton-manager Ståle Solbakken går gjennom en tøff tid i England om dagen. Det har han erfaring med fra perioden i Köln. 
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
PRESSET: Wolverhampton-manager Ståle Solbakken går gjennom en tøff tid i England om dagen. Det har han erfaring med fra perioden i Köln. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

- De klappet ved pause og buet ved full tid. Det er en god oppsummering

Solbakken vil ikke tenke på sparken etter nytt tap.

(Dagbladet): «For en gjeng med søppel», sang hjemmefansen, «Du får sparken i morgen», sang bortefansen, og applausen i pausen var erstattet med buing for Ståle Solbakkens Wolverhampton etter nok et tap.

0-1 hjemme for Milwall betyr ni seriekamper uten seier, og Wolves har rast på tabellen i Championship.

- Fansen klappet ved pause og buet etter kampslutt, det var en grei oppsummering av kampen og en grei reaksjon, sier Ståle Solbakken til klubbens hjemmesider.

- De første 25 minuttene var vi veldig gode, klart det beste laget, og vi skulle hatt et par mål. Andre omgang var trolig det verste vi har levert i år. Vi var nervøse, så uryddige ut og var rett og slett svake, sier en skuffet nordmann.

Brukte lang tid
Tidligere Wolves-spiss Andy Keogh ble matchvinner for gjestene fra London med sin scoring tolv minutter før full tid, forøvrig den tredje eks-ulven til å score mot Solbakkens lag denne sesongen.

Etter kampen brukte Ståle Solbakken lang tid på å komme ut til de ventende tv-kameraene. Først snakket han med skuffede spillere, før han gjennomførte en lang økt på pressekonferansen med de skrivende mediene.

De ville vite hva han tenker om sin egen framtid etter den siste skrekkelige perioden.

- Jeg tror ikke det er lurt å tenke i den retningen. Jeg er hentet hit for å skape suksess på lang sikt, og på kort sikt og i øyeblikket har vi ikke det. Når du har åtte eller ni kamper uten seier, handler alt om neste kamp, og tankene mine bør ikke være på noe annet enn det, sier Solbakken.

- Jeg forstår at disse spørsmålene blir stilt, men jeg startet pressekonferansen med å si at det er en mann som har det største ansvaret, og jeg vil ikke gjemme meg fra det - spørsmålet er fair, sier Wolves-manageren.

Unormale feil
Solbakken mener det er unormalt at spillere på dette nivået gjør så mange tekniske og taktiske feil som de gjorde etter pause i går, og det bekymrer ham.

Nå haster det med å få rettet på det som er galt, for syv poeng ned til nedrykksplass er ikke mye, og ti poeng opp til kvalikplass begynner å bli det.

- Selvfølgelig er jeg bekymret over situasjonen, for vi vinner ikke kamper, og det er managerens jobb å sørge for at vi gjør det. Jeg er mannen som må få selvtilliten tilbake i laget, og jeg har tro på at jeg kan snu dette og er den rette mannen, sier 44-åringen.