- De kommer aldri til å godta det, ikke tale om

Zlatan Ibrahimovic til kona Helena Seger etter gigantisk krav til fransk storklubb. 20 minutter etterpå ringte telefonen.

TRODDE IKKE PSG VILLE SI JA: Zlatan Ibrahimovic og kona Helena Seger på en tenniskamp i Paris. Zlatan trodde ikke PSG ville akseptere lønnskravene hans. Foto: REUTERS/Charles Platiau/NTB Scanpix
TRODDE IKKE PSG VILLE SI JA: Zlatan Ibrahimovic og kona Helena Seger på en tenniskamp i Paris. Zlatan trodde ikke PSG ville akseptere lønnskravene hans. Foto: REUTERS/Charles Platiau/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic gir i disse dager ut ei bok som tar oss gjennom karrieren og alle klubbene han har vært i, og inneholder blant annet intervjuer av tidligere trenere og lagkamerater.

Det skjer sju år etter at han kom med selvbiografien «Jeg er Zlatan».

Den nye boka, som har fått navnet «Zlatan Ibrahimovic - Jeg er fotball», er skrevet av Zlatan Ibrahimovic i samarbeid med journalist og forfatter Mats Olsson, og utgis på Font Forlag 8. november.

Dagbladet har fått tilgang på boka, der den svenske superstjernen blant annet beskriver hvordan han ikke ønsket å dra til franske Paris Saint-Germain etter bare én sesong i AC Milan i 2012.

Zlatan trivdes veldig godt i den italienske byen og hadde funnet tilbake til gleden med fotballen, som hadde manglet i Barcelona. Han ønsket derfor en bekreftelse fra daværende visepresident Adriano Galliani om at han ikke skulle selges sommeren 2012.

Men klubben sliter økonomisk etter at Silvio Berlusconis mektige selskap Fininvest, som eide AC Milan, ble dømt til å betale en erstatning på 560 millioner euro i forbindelse med en forretningstransaksjon på 90-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer