De Lanlay får Rosenborg-debuten mot Eggens Orkla

Flere nysigneringer i aksjon.

KLAR FOR RBK-DEBUT: Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KLAR FOR RBK-DEBUT: Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag.

Rosenborg har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren og har på kort tid hentet Yann-Erik de Lanlay, Johan Lædre Bjørdal, Magnus Stamnestrø og Julian Faye Lund.

Onsdag kveld er de alle å finne i startoppstillingen til Rosenborg 2 i treningskampen mot Orkla. 3.-divisjonsklubben trenes av RBK-legenden Nils Arne Eggen.

Rosenborg tar imot KR Reykjavik i europaliga-kvalifiseringen torsdag. Derfor er det klubbens reservelag som reiser til Orkdal. Men med alle nysigneringene i startoppstillingen, er laget kraftig forsterket.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer