KLAR FOR RBK-DEBUT: Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KLAR FOR RBK-DEBUT: Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

De Lanlay får Rosenborg-debuten mot Eggens Orkla

Flere nysigneringer i aksjon.

Yann-Erik de Lanlay og RBKs øvrige nysigneringer får sine første minutter for trønderklubben i treningskampen mot Nils Arne Eggens Orkla onsdag.

Rosenborg har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren og har på kort tid hentet Yann-Erik de Lanlay, Johan Lædre Bjørdal, Magnus Stamnestrø og Julian Faye Lund.

Onsdag kveld er de alle å finne i startoppstillingen til Rosenborg 2 i treningskampen mot Orkla. 3.-divisjonsklubben trenes av RBK-legenden Nils Arne Eggen.

Rosenborg tar imot KR Reykjavik i europaliga-kvalifiseringen torsdag. Derfor er det klubbens reservelag som reiser til Orkdal. Men med alle nysigneringene i startoppstillingen, er laget kraftig forsterket.

(NTB)