Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Lanlay signerte ny kontrakt

Mørkeblå til 2016.

BLIR I VIKING: Yann-Erik De Lanlay skrev onsdag under en kontrakt med Viking til 2016. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
BLIR I VIKING: Yann-Erik De Lanlay skrev onsdag under en kontrakt med Viking til 2016. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Vikings stjerneskudd Yann-Erik De Lanlay skrev torsdag under en ny kontrakt med Viking, som varer til 2016.

Det meldte 21-åringen selv på Twitter torsdag formiddag.

- Ny kontrakt signert! Mørkeblå til 2016. Klar til å nå nye høyder med klubben, skrev De Lanlay.
 
De Lanlay har lenge vært svært god for Viking, og var knyttet til en rekke klubber i sommer.

- Fortsetter De Lanlay å spille som han gjør nå, er det ingen tvil om at han forsvinner til utlandet, sa Arne Larsen Økland, administrerende direktør i Viking, i mai.

De Lanlay sa på samme tidspunkt at han håpet på at det kom til å komme en klubb som ville ha han, men at han foreløpig konsentrerte seg om Viking.

På tross av en god sesong og et godt mesterskap med U-21-gutta, har de mest attraktive tilbudene uteblitt, og kantspilleren fortsetter i Viking.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling