Freser mot Schumacher:

- De lyver

Etter Michael Schumachers ulykke i 2013 er det svært få som har sett eller hørt noe fra legenden. Det får tidligere manager til å reagere.

PAR: Michael Schumacher sammen med kona Corinna på en gala i Berlin tilbake i 2010. Foto: AFP PHOTO
PAR: Michael Schumacher sammen med kona Corinna på en gala i Berlin tilbake i 2010. Foto: AFP PHOTO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Michael Schumachers fatale ulykke i de franske alpene i desember 2013, har omverden hørt minimalt fra Formel 1-legenden. Schumacher pådro seg en alvorlig hjerneskade da han falt på ski for ni år siden, og siden da har utrolig nok ikke ett eneste bilde dukket opp av ham.

Grunnen er at familien har svært strenge regler for hvem som får lov til å se tyskeren. Det får Schumachers tidligere manager Willi Weber til å reagere. Han anklager familien for å fortelle løgner.

- Jeg har prøvd hundrevis av ganger å kontakte Corinna (kona), men hun svarer ikke, sier Weber til italienske La Gazzetta dello Sport.

DUO: Michael Schumacher (t.v) sammen med Willi Weber. Foto: Shutterstock
DUO: Michael Schumacher (t.v) sammen med Willi Weber. Foto: Shutterstock Vis mer

- Holder meg utenfor

Det som har kommet ut av informasjon har som regel vært fra tidligere president i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), Jean Todt, som er en nær venn Schumacher.

Weber forteller at han ringte Todt for komme i kontakt med familien til Schumacher.

- Han fortalte meg at det var for tidlig. Da jeg ringte dagen etter var det ingen som svarte. Jeg forventet ikke slik oppførsel, og jeg er fortsatt sint på grunn av det. De holder meg utenfor, sier at det er for tidlig, vel, nå er det for seint. Det har gått ni år.

Han legger til:

- Kanskje de bare burde si hva det er. Jeg kunne forstå situasjonen til å begynne med, da gjorde jeg alt jeg kunne for å beskytte privatlivet til Michael. Men siden den gang har vi bare hørt løgner fra dem. De lyver, sier Weber.

MICHAEL SCHUMACHER: Netflix kommer med dokumentar om Michael Schumacher 15. september. Video: Netflix. Vis mer

Åpnet opp

I Netflix-serien «SCHUMACHER» lettet kona Corinna en sjelden gang på sløret angående situasjonen rundt hennes mann.

- Michael er her. Annerledes, men her, og han gir oss styrke. Vi er sammen hjemme, gjør terapi og alt som kan gjøres for at han kan bli bedre og er mest mulig komfortabel, uttalte hun.

Hun konstaterte også at «privat er privat».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer