Ole Gunnar Solskjær:

- De må gi jobben til Ole

Flere og flere ser ut til å mene at Ole Gunnar Solskjær bør bli ansatt som Manchester Uniteds manager på permanent basis. Særlig etter at Mauricio Pochettinos Tottenham røyk ut av FA-cupen søndag.

RIVALENE: Mauricio Pochettino og Ole Gunnar Solskjær er av flere nevnt som de heteste kandidatene til å bli Manchester Uniteds nye manager på permanent basis. FOTO: John Sibley / Action Images
RIVALENE: Mauricio Pochettino og Ole Gunnar Solskjær er av flere nevnt som de heteste kandidatene til å bli Manchester Uniteds nye manager på permanent basis. FOTO: John Sibley / Action Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kampen om å bli Manchester Uniteds nye manager på permanent basis, har Tottenham-manager Mauricio Pochettino blitt utrop til å være Ole Gunnar Solskjærs argeste konkurrent.

I en paneldebatt sendt på Sky Sports forklarte United-legenden Andy Cole hvorfor han mener at Solskjær bør få jobben.

- De må gi den til Solskjær. Hvordan får du erfaring? Ved å vinne fotballkamper. Hvordan beholder du jobben? Ved å vinne fotballkamper. Og dersom han fortsetter å gjøre det, kan ingen si at han ikke bør få jobben, sier Cole og fortsetter:

- Man må være brutalt ærlig: Han skaffer seg erfaring og han vinner fotballkamper. Det er alt han har blitt bedt om å gjøre.

Mer å bevise

Etter at Manchester United avanserte i FA-cupen ved å slå ut Arsenal fredag kveld, uttalte også tidligere Arsenal-spiller Ray Parlour at han tror Solskjær er en het kandidat.

- Jeg tror det vil bli vanskelig å ikke gi ham jobben dersom han fortsetter å skape resultater - om de klarer å ende opp blant topp fire i ligaen, som de har gode sjanser til å gjøre nå, sa han ifølge Manchester Evening News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer