Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De må gjøre noe med det gule kortet

Strømsgodset klager på at gult kort ble delt ut til feil spiller i gårsdagens kamp mot Viking.

(Dagbladet): Strømsgodset har valgt å klage inn Stefan Johansens gule kort i gårsdagens kamp mot Viking etter at dommer Tommy Skjerven mistet kontrollen.

Den merkelige situasjonen oppstod etter 36 minutter i gårsdagens kamp på Viking Stadion. Vikings Trond Olsen var på vei fremover på midtbanen før han ble felt av en sen Kim André Madsen. Skjerven stod godt plassert, blåste i fløyta og gikk etter hvert bort og delte ut gult kort til en uforstående Stefan Johansen.

- Jeg tror ikke han selv visste hvem som skulle ha det gule kortet, sa Johansen i følge Drammens Tidene.

Strømsgodsets sportsdirektør Jostein Flo sier at de har klaget inn Johansens gule kort til forbundet.

- Vi lurer på hvorfor Stefan får gult kort. Det kan ikke vi forstå, sier Jostein Flo til Dagbladet.

For dommeren gir gult kort til feil spiller?

- Ja det gjør han. I den grad det er gult kort så er det til feil person. Vi anker ikke avgjørelsen om det er gult kort eller ikke, vi anker at feil spiller fikk gult kort. Et eller annet må de gjøre med det kortet.

Johansen var igjen involvert i en kontroversiell avgjørelse i kampens siste spilleminutt. Etter at innlegget fra Strømsgodset ble klarert fosset nok engang Trond Olsen mot midtstreken. Stefan Johansen løper opp Olsen og begge spillerne faller over ende. Dommer Skjerven var aldri i tvil og dro opp det røde kortet selv om Olsen såvidt hadde passert midtstreken.

Men dere protesterer ikke på det røde kortet?

- Vi kan sitte å se det på TV fra tusen vinkler men dommeren må ta en avgjørelse der og da. Vi må ha litt toleranse med dommeren. Det går an å se det fra dommerens synspunkt, men om vi er enige i det er en annen sak, avslutter Flo.

SÅ RØDT: Dommer Tommy Skjerven gir Strømsgodsets Stefan Johansen rødt kort under kampen mellom Viking og Strømsgodset på Viking stadion søndag. Tommy Ellingsen / NTB scanpix
SÅ RØDT: Dommer Tommy Skjerven gir Strømsgodsets Stefan Johansen rødt kort under kampen mellom Viking og Strømsgodset på Viking stadion søndag. Tommy Ellingsen / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling