- De må jo lure på hva disse idiotene holder på med

Hans Backe provosert av Zlatan & Co.

(Dagbladet.no:) Svenskenes landslagssjef Lars Lagerbäck hadde nok håpet å slippe det utenomsportslige fokuset som preget samlingen forrige måned.

Da ble Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson og Olof Mellberg sendt hjem etter en sein tur på byen.

Som følge av dette takket Zlatan nei til landslaget. De to andre ble med i troppen som skal møte Spania lørdag.

Men idyllen varte ikke lenge i den svenske leiren.

- Provoserende

Onsdag gikk Mellberg hardt ut mot Lagerbäck under pressekonferansen. Landslagssjefen satt på stolen ved siden av, og måtte høre på refsen.

- Jeg er skuffet over at Lars ikke valgte å ta dette internt, sa Mellberg om hjemsendelsen.

Seinere på kvelden dro Christian Wilhelmsson nok en gang på byen, på en fest på Café Opera i Stockholm. Men denne gangen var han tilbake på spillerhotellet i tide - og for Lagerbäck er dette derfor en ikke-sak.

BYGUTTA: Også under denne samlingen har skandalen fra forrige samling vært et tema. Da ble Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson og Olof Mellberg sendt hjem. Foto: SCANPIX
BYGUTTA: Også under denne samlingen har skandalen fra forrige samling vært et tema. Da ble Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson og Olof Mellberg sendt hjem. Foto: SCANPIX Vis mer

Den tidligere Stabæk-treneren Hans Backe rister på hodet over det som skjer i det svenske landslaget.

- Den ene blir hjemme, den andre drar fram historien på nytt og den tredje drar på byen. Det er en veldig merkelig situasjon, sier Backe til Aftonbladet.

- Dette er veldig provoserende og garantert forstyrrende for de andre i troppen. De må jo lure på hva disse idiotene holder på med, sier Backe, som nylig fikk sparken i Panathinaikos.

SKJØNNER FINT LITE: Den rutinerte treneren Hans Backe er provosert.