- De mister verdens beste fotballspiller

Sky Sports' Andy Gray om Uniteds salg av Cristiano Ronaldo.

HVEM SKAL ERSTATTE RONALDO? Manchester United-manager Alex Ferguson får en umulig jobb når han skal hente en ny angriper, mener Sky Sports-eksperten. Foto: AP/Steven Governo
HVEM SKAL ERSTATTE RONALDO? Manchester United-manager Alex Ferguson får en umulig jobb når han skal hente en ny angriper, mener Sky Sports-eksperten. Foto: AP/Steven Governo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||LONDON (Dagbladet.no): Manchester United får 824 millioner kroner, men er neppe i stand til å fylle rommet etter Cristiano Ronaldo med pengene.

Det er Sky Sports-ekspert Andy Grays vurdering av verdens største fotballovergang.

- De mister verdens beste fotballspiller. Det er ingen der ute lik ham tilgjengelige for Sir Alex Ferguson å kjøpe. Jeg tror pengene vil bruke pengene klokt, og kjøpe tre-fire solide spillere til stallen og dermed gjøre laget bedre. Men det er ikke en enkeltspiller de kan handle. Kaka har gått til Real Madrid, og Barcelona vil ikke selge Messi. Jeg tror Sir Alex Ferguson tenker lenge og nøye på dette, og tar avgjørelsen til fordel for klubben — og ingen andre, sier Gray til sin egen TV-kanal.

Rastløs - Er du overrasket?- Jeg ville blitt overrasket 12 måneder siden. Men ikke nå. Denne sesongen har han virket mye mer rastløs enn de foregående åra, og siden Real Madrid fortsatt var interesserte, og villig til å betale pengene denne sommeren, så følte jeg det var en stor, stor sjanse for at han ville dra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer