De norske bortebillettene utsolgt på tre-fire minutter

- Enorm interesse. Det er morsomt!

REVET VEKK: Billettene til bortekampen mellom Norge og Ungarn ble revet vekk da de ble lagt ut for salg i morges. Det er tydelig at mange vil se Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey forhåpentligvis herje med Ungarn på bortebane. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
REVET VEKK: Billettene til bortekampen mellom Norge og Ungarn ble revet vekk da de ble lagt ut for salg i morges. Det er tydelig at mange vil se Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey forhåpentligvis herje med Ungarn på bortebane. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Norge starter med hjemmekamp i playoffen mot Ungarn. Men selve skjebnen avgjøres i Ungarn tre dager senere, 15. november.

I den forbindelse får Norges Fotballforbund (NFF) en viss andel billetter de kan selge til bortefansen. Da de ble lagt ut for salg i dag tidlig, ble de revet bort i løpet av noen minutter.

- Ifølge Billettservice ble de utsolgt i løpet av en tre-fire minutter. Det er en enorm interesse rundt det, og det er morsomt, sier kommunikasjonsrådgiver i NFF, Mari Waagaard, til Dagbladet.

Hun legger til at NFF har fått 1 100 billetter de får selge til norske supportere, da UEFAs regler sier at bortelaget har krav på fem prosent av billettene.

- Vi skulle gjerne hatt flere, da det er en kjempestor interesse rundt det. Og vi vil selvsagt ha med flest mulig norske supportere. Det er synd vi ikke har det, men sånn er reglene, sier Waagard.

Hun kan ikke huske at det har vært så stor rift om bortebillettene i sin tid i NFF.

- Jeg har jobbet her i seks år, og i min tid har ikke bortebilletter blitt utsolgt så fort. Det kan hende det har skjedd tidligere når vi har vært i playoffer, kvaliker og mesterskap, men ikke i nyere tid, sier Waagard til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram