Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De norske curlingklovnene tok enda en seier

Tyskland ble slått 7-4 i den tredje OL-kampen.

GODE OG VELKLEDDE: Thomas Ulsrud setter stein mens Christoffer Svae og Haavard Vad Petersson gjør seg klare til å koste så klovnebuksene får kjørt seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lyle Stafford
GODE OG VELKLEDDE: Thomas Ulsrud setter stein mens Christoffer Svae og Haavard Vad Petersson gjør seg klare til å koste så klovnebuksene får kjørt seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lyle Stafford Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Det norske curlinglandslaget trives i klovnebuksene. Tyskland ble slått 7-4 i den tredje OL-kampen torsdag.

Dagen ble innledet med et stort innslag om det norske landslaget på det populære amerikanske morgenshowet Today Show. Der ble curlingguttas modige buksevalg hyllet.

Noen timer senere leverte de også varene i hallen. Thomas Ulsrud og co. hadde få problemer med Tyskland. 7-4-seieren ble sikret med ett poeng i siste omgang.

I tredje og femte omgang sikret Norge to poeng. Ulsrud hadde en treffprosent på 87 i kampen. Håvard Vad Petersson og Christoffer Svae var begge bedre med 89 prosent.

På det amerikanske frokostprogrammet kom det fram at curlinggutta elskes i hallen i Vancouver. Buksene er den store snakkisen, og en tilskuer forklarte hvorfor buksene er det rette valget for det norske landslaget:

- Det er psykologi. De sier: Vi er et bedre lag, vi har kulere bukser enn dere.

OL ble innledet med et marginalt tap for Canada, men siden er både USA og Tyskland beseiret.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!