Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De norske jentene spurtslo Sveriges nye stjerne: - Nej! Stina orkar inte

Fikk revansje fra Davos.

VANT IGJEN: Maiken Caspersen Falla tok en ny sprintseier i Toblach.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VANT IGJEN: Maiken Caspersen Falla tok en ny sprintseier i Toblach. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Trioen Ingvild Flugstad Østberg, Maiken Caspersen Falla og Stina Nilsson har denne sesongen vært i en egen klasse i kvinnenes sprinter.

Det var de i dag også. Akkurat som i Davos trøkket Caspersen Falla til i den siste bakken før mål - med svenske Nilsson på bakskiene. Forrige helg gikk Sveriges nye langrennsstjerne helt til topps i sprinten i Sveits.

Men denne gang klarte ikke Nilsson å spurte ned de to norske jentene. Falla holdt unna i tet og gikk inn til norsk sprintseier i Toblach. I tillegg spurtet Flugstad Østberg forbi Nilsson, slik at det ble dobbelt norsk.

- Nej! Stina orkar inte, hon blir trea. Falla vinner före Östberg, skriver Expressen etter den norske dobbeltseieren.

Falla tok over ledelsen i sprintverdenscupen, mens Østberg klatret helt opp i ryggen til Therese Johaug i kampen om verdenscupen sammenlagt.

Linn Sömskar, Hanna Kolb og Denise Hermann fulgte på de neste plassene, men var sjanseløse mot de tre sprintessene i finalen.

Johaug røk ut i prologen og tapte viktige poeng i verdenscupsammendraget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media