Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De ødelegger ham, akkurat som Zlatan

Legende slakter Barcelona.

 HVA, MEG?  Luis Suarez har ikke hatt en kanonstart på det første året i Barcelona. Foto: NTB Scanpix
HVA, MEG? Luis Suarez har ikke hatt en kanonstart på det første året i Barcelona. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke fryd og gammen i Barcelona om dagen.  Mens erkerival Real Madrid er på vei til å snappe opp Martin Ødegaard, er det uro i den katalanske klubben.

De siste dagene har ryktene svirret: Klubbens kjæledegge, Lionel Messi, kan være på vei bort.

Flere spillere skal være frustrert over manager Luis Enrique. 

Pass på Messi! Og nå kommer Barcelona-legende Hristo Stoichkov med krass kritikk når det gjelder startelleveren.

- De må passe på verdens beste fotballspiller. Barcelonas problemer er innad i klubben. Messi burde avslutte karrieren i klubben. Det må bli slutt på de interne konfliktene, sier legenden til AS.

Stoichkov spilte totalt åtte sesonger i Barcelona fordelt på to perioder. Han fikk 178 kamper for klubben og scoret 85 mål.

Ødelegger Suarez Hristo Stoichkov er spesielt skuffet over Luis Suarez rolle. Uruguayaneren var brennheit i Liverpool i fjorårssesongen, og scoret 31 mål i Premier League.

Denne sesongen står han med ett mål i La Liga.

- Det er Xavi og Iniesta som får alt dritten, men hvilke spillere har klubben kjøpt? Jeg kan ikke begripe hvorfor Barcelona
ikke forsøkte å hente Isco eller Toni Kroos.  Det er ikke Luis Suarez' feil at han ikke presterer. Han er født måltyv, likevel ødelegger Barcelona han akkurat som de gjorde med Samuel Eto'o og Zlatan Ibrahimovic, sier Stoichkov, og referer til at midtspissplassen er reservert den lille magikeren Messi.