- De overreagerer når jeg bommer, blir utvist eller treffer tverrliggeren

Torres synes han blir urettferdig behandla.

FEIL FOKUS: Fernando Torres synes han får vel hard medfart for det han gjør i Chelsea-drakta, men innrømmer samtidig at han nok kunne gjort det bedre. Foto: AP Photo/Michael Sohn
FEIL FOKUS: Fernando Torres synes han får vel hard medfart for det han gjør i Chelsea-drakta, men innrømmer samtidig at han nok kunne gjort det bedre. Foto: AP Photo/Michael SohnVis mer

(Dagbladet): Fernando Torres har ikke vært noen ubetinget suksess etter at han forlot Liverpool til fordel for London og Chelsea.

Siden han kom til klubben, har han scoret beskjedne 15 mål på 86 Premier League-kamper, et snitt på kun 0,17 per kamp.

Til sammenligning kunne han vise til 65 scoringer på 102 Premier League-kamper i Liverpool. Et betraktelig mer anseelig snitt på 0,64.

Urettferdig behandlet Med en prislapp på nesten 500 millioner kroner, er det mange blant Chelsea-supporterne som ikke helt føler de fikk det de betalte for, og det vil være en overdrivelse å si at Torres har blitt den nye kjæledeggen på Stamford Bridge.

Selv om han kanskje ikke helt har levd opp til forventningene føler spanjolen seg likevel urettferdig behandlet.

- Det har vært en overreaksjon for alt. De overreagerer når jeg bommer, når jeg blir utvist og når jeg treffer tverrliggeren i stedet for å score. De snakker aldri om de gode tingene. Sånn har det vært mer eller mindre fra jeg kom til nå, sier Torres til Chelsea TV.

- Jeg burde gjort det bedre Likevel innrømmer han at han nok også kunne gjort det bedre enn han har gjort, og vil få frem at han føler han har mer å bidra med.

- Folk ser på meg og tenker at jeg burde gjort det bedre, og de har helt rett. Grunnen til at noen betaler så mye penger for en spiller, er at han tidligere har vist at han er verdt det, sier han.

Og alt i alt fikk Torres en oppsving i fjor. Med 22 mål i alle turneringer var det drastisk bedring fra elleve året før, selv om han spilte hele 64 kamper.

- Jeg vet at jeg har det som trengs for å gjenvinne eiernes tillit. Det antalle mål jeg scoret i fjor bær være minimum, sier han.

UT MED SEG: Torres ble, kanskje noe strengt, utvist mot Tottenham for snart to uker siden. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/Sang Tan
UT MED SEG: Torres ble, kanskje noe strengt, utvist mot Tottenham for snart to uker siden. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer