KJEKKAS: Real Madrids Cristiano Ronaldo, i fint driv mot Dinamo Zagreb Jerko Leko. Ronaldo mener supporterne lar ham gjennomgå fordi de er misunnelige. Foto: Darko Bandic, AP/Scanpix
KJEKKAS: Real Madrids Cristiano Ronaldo, i fint driv mot Dinamo Zagreb Jerko Leko. Ronaldo mener supporterne lar ham gjennomgå fordi de er misunnelige. Foto: Darko Bandic, AP/ScanpixVis mer

- De piper på meg fordi jeg er kjekk, rik og god

Ronaldo tror tilskuerne er misunnelige på ham.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo var ikke bare irritert på dommer Svein Oddvar Moen etter 0-1-seieren borte mot Dinamo Zagreb i går kveld.

Han hadde også fått gjennomgå av kroatiske supportere. Til sportsavisene AS og Marca lanserer Ronaldo i sedvanlig selvsikker stil sin teori om hvorfor han blir pepet på.

- Jeg tror det er fordi jeg er kjekk, rik og en god spiller. De er misunnelige på meg, jeg har ingen annen forklaring, sier han.

Nyhetsbyrået AFP har tolket Ronaldos uttalelse som en forklaring på hvorfor dommerne tillater at motstanderne gir ham juling, men trolig har en sammenheng gått tapt - eller snarere blitt lagt til - i oversettelsen til engelsk. Hos de spanske avisene står den som en forklaring på hvorfor publikum plager ham.

Men også haugesunderen med fløyta fikk altså sin dose kjeft av portugiseren.

Da Ronaldo ble intervjuet på banen rett etter kampen, pekte han på en blodig bandasje rundt ankelen som et bevis på at Svein Oddvar Moen tillot motstanderen å sparke ham for mye.

- Jeg håper vi slipper å oppleve slik dømming flere ganger. Det er en skam, sa han.

Ronaldo stilte i seinere intervjuer i går kveld spørsmål ved dommernes løfter om å beskytte de beste spillerne.

- De sier før kampene at de skal beskytte spillerne med mest ferdigheter. Det skjer aldri, sier han ifølge AS.