- De positive testene som er avslørt har ingenting med meg å gjøre

Powell-trener tilbakeviser all skyld i dopingsaken.

DOPINGTATT: Asafa Powell nekter for å ha dopet seg med vilje. Han skylder på styrketreneren, men dette nekter Christopher Xuereb for. Foto:  REUTERS/Lucy Nicholson/ NTB Scanpix
DOPINGTATT: Asafa Powell nekter for å ha dopet seg med vilje. Han skylder på styrketreneren, men dette nekter Christopher Xuereb for. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fysioterapeuten og styrketreneren Christopher Xuereb tilbakeviser på det mest bestemte at han har spilt noen rolle i dopingsakene til Asafa Powell og Sherone Simpson.

Han gir uttrykk for at han forstår at de to sprinterne som begge avga positive prøver i forbindelse med det jamaicanske friidrettsmesterskapet, samt agenten deres, Paul Doyle, leter etter en syndebukk.

Treneren og fysioterapeuten er blitt utpekt, men vil ikke ha noe slikt stempel hengende over seg.

- De positive testene som er avslørt har ingenting med meg å gjøre, sier Xuereb i følge det tyske nyhetsbyrået DPA.

- De to sprinterne leter etter en syndebukk, men jeg har ikke gitt dem stoffer eller medikamenter som er forbudt, sier canadiske Xuereb. Han legger til at alt han har gitt de to sprinterne av vitaminpreparater er anerkjente merker kjøpt i seriøse butikker.

- Det er også klart at italiensk politi har bekreftet at de preparatene som ble funnet hos meg var lovlige, sier treneren. Han understreker at han ikke har noen anelse om hva det er de to sprinterne har brukt som har gitt positivt utslag i dopingtester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer