Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Rossi feiret jubileum med scoring

500 Roma-kamper.

500:  Veteranen Daniele De Rossi (32) scoret i sin kamp nummer 500 for italienske AS Roma lørdag. 32-åringen bidro til 3-1-seier hjemme mot Empoli på Olympiastadion. Foto: REUTERS/Tony Gentile
500: Veteranen Daniele De Rossi (32) scoret i sin kamp nummer 500 for italienske AS Roma lørdag. 32-åringen bidro til 3-1-seier hjemme mot Empoli på Olympiastadion. Foto: REUTERS/Tony Gentile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veteranen Daniele De Rossi (32) scoret i sin kamp nummer 500 for italienske AS Roma lørdag. 32-åringen bidro til 3-1-seier hjemme mot Empoli på Olympiastadion.

Midtbanespilleren satte inn 2-0 til Roma etter 59 minutters spill mot Empoli. Da hadde allerede Miralem Pjanic rukket å sette inn 1-0 på frispark tre minutter tidligere.

- Når man vinner er det alltid en perfekt kveld. Og siden jeg ikke scorer så ofte, blir den enda litt mer perfekt, sa De Rossi.

Italienerens hadde imidlertid én ting å utsette. Den vanlige stemningen i «Curva Sud» var fraværende på grunn av en pågående protest mot politiets restriksjoner på og utenfor stadion.

- At målet var foran en tom «Curva», var skuffende. Vi håper situasjonen blir fikset. Det hadde vært en perfekt gave for å markere min 500. kamp, sa han.

Etter 69 minutter økte Mohamed Salah til 3-0. Empoli reduserte ved Marcel Büchel etter 74 minutter, men det ble kun et trøstemål. Roma henger dermed med i toppen av italiensk Serie A. Empoli sliter i bunnen.

Daniele De Rossi er inne i sin 15. sesong for Roma.

I lørdagens andre oppgjør i Serie A var Milan på besøk hos Torino. Carlos Bacca sendte gjestene i ledelsen, men Daniele Baselli utlignet for Torino ti minutter senere. Kampen endte 1-1.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!