De Rossi om ydmykelsen: - De klappet for oss etter kampen, og det gjorde så vondt

1-7 mot Bayern.

(Dagbladet): Bayern München var ikke snauere enn at du banket inn sju baller bak stakkars Morgan De Sanctis i Roma-målet i kveld, og ydmyket laget fra den evige stad i deres egen storstue.

Roma-manager Rudi Garcia var naturlig nok en slagen mann da han snakket med pressen etter kampen.

- Først og fremst - dette er min feil. Det er ikke spillerne som skal ha skylda for dette. Måten vi angrep førsteomgangen på ligger ene og alene på mine skuldre. Det var en taktisk kollaps mer enn en psykologisk kollaps. Vi var ikke aggressive nok, og lot Bayern spille spillet sitt, sier han ifølge BBC.

Daniele De Rossi har vært med på mye for sitt elskede Roma. Han har også tapt 1-7 tidligere, den gang for Manchester United, men dagens resultat gikk inn på mannen som overtok kapteinsbindet da Francesco Totti gikk av i pausen.

- Vi må lære fra dette tapet. Vi har ventet på denne kampen - hele byen har ventet på denne kampen, sier en tydelig preget De Rossi.

- Jeg er så lei meg på vegne av fansen. De klappet for oss etter kampen, og det gjorde så vondt fordi de hadde fortjent så mye bedre, sier veteranen.

Dermed blir Roma stående på fire poeng, mens Bayern seiler ifra i toppen og står med ni.

Alt er likevel ikke helt bekmørkt for Roma, da Manchester City snublet i Moskva og ga fra seg to poeng.