- De sa de ville skyte ham i beina og ødelegge karrieren

Væpnede fans truet Racing Club-spiller.

TRUET: Spillerne Giovani Moreno (til høyre her) og Federico Santander hadde akkurat kjørt ut fra treningsfeltet da bilen de satt i ble stoppet av illsinte fans. De rettet våpen mot Moreno. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcos Brindicci
TRUET: Spillerne Giovani Moreno (til høyre her) og Federico Santander hadde akkurat kjørt ut fra treningsfeltet da bilen de satt i ble stoppet av illsinte fans. De rettet våpen mot Moreno. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcos BrindicciVis mer

Supporterne til den argentinske fotballklubben Racing Club er i hardt vær etter at de truet en av klubbens spillere med pistol.

Spillerne Giovani Moreno og Federico Santander hadde akkurat kjørt ut fra treningsfeltet da bilen de satt i ble stoppet av illsinte fans. De rettet våpen mot Moreno.

- De sa til Gio at de ville skyte ham i beina og ødelegge karrieren hans, sier en sjokkert Santander til argentinsk radio.

- Jeg trodde de skulle skyte ham. Han var vettskremt, akkurat som meg. Jeg var redd, og visste ikke hva jeg skulle gjøre, fortsetter Santander.

Etter en rekke svake kamper ligger Racing på 16.-plass i den argentinske eliteserien.

- De sa at dersom vi ikke vant neste kamp så ville det få konsekvenser for oss, sier Santander videre.

Fansen skal ha blitt forbannet over ryktene om at Moreno skal til rivalen River Plate.

- De rettet en pistol mot kneet hans, sier Morenos agent Agustin Jimenez.

(NTB)