PÅ SLANKEKUR: Anders Lindegaard har blitt satt på slankekur av Manchester United. Foto:AP Photo / Tim Hales / Scanpix
PÅ SLANKEKUR: Anders Lindegaard har blitt satt på slankekur av Manchester United. Foto:AP Photo / Tim Hales / ScanpixVis mer

- De sa rett og slett at jeg var for tjukk

United sendte Lindegaard på slankekur.

(Dagbladet): Anders Lindegaard hadde såvidt satt bena på engelsk jord før Manchester United sendte ham på slankekur.

- Det første som skjedde da jeg kom hit var at jeg ble satt på slankekur. De sa rett og slett at jeg var for tjukk, sier Lindegaard i et intervju med danske Tipsbladet.

Han har fått klare instruksjoner på hva han skal spise og når det skal spises. Han kan ikke lenger nyte favorittretten Osso Bucco når han føler for det.

- Det får man ikke lov til her. Jeg har fått instruksjoner om senest å spise halv åtte og da er det bare proteiner, karbohydrater og grønnsaker som gjelder. Det er en del regler en må følge, men som treneren sier: det er verdt det når en etter karrieren står med masse medaljer rundt halsen, sier dansken.

Lindegaards tidligere trener Kjetil Rekdal tror muligens feiret litt i overkant etter at overgangen til den engelske storklubben var i boks.

- Det er vanskelig å si hva han gjorde etter at han dro herfra på ferie, men det må kanskje ha blitt noen Carlsberg og god mat i feiringen av proffkarrieren, sier Rekdal til NRK.

Lindegaard har fått to kamper for Manchester United etter overgangen fra Aalesund i januar.