- De satte vel verdensrekord i å ha færre pasninger enn Spania

Drillo kjente igjen Norge da England rystet mesterne.

GOD STATISTIKK: Drillo har aldri tapt for England som spiller eller trener. Til helga er planen å opprettholde den gode statistikken.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
GOD STATISTIKK: Drillo har aldri tapt for England som spiller eller trener. Til helga er planen å opprettholde den gode statistikken. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no lørdag 20.45

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Landslagssjef Egil Drillo Olsen har en knallsterk statistikk å forsvare når England kommer til Ullevaal lørdag kveld.

Fem kamper har han mot britene - en som spiller - ingen av dem har endt med tap.

Men selv om England lar Wayne Rooney og Chelsea-stjernene være hjemme under Oslo-turen, ser ikke Drillo noen grunn til at det blir en lett oppgave å forlenge rekka si i Roy Hodgsons første kamp som sjef.

- Det er noen vi vet skal stå over, det ligger vel litt i kortene etter en Champions League-finale. Men det er ikke grønnskollinger som kommer, det er rutinerte spillere med stort sett mange landskamper alle sammen, sier landslagssjefen til Dagbladet.

Liknet på Norge Han forteller at Ola By Rise har studert Englands fem siste kamper under Fabio Capello, og at de har imponert.

Spesielt seieren over mot regjerende EM- og VM-mestere Spania på Wembley var solid, mener Drillo, som kjente igjen oppskriften på suksess mot spanjolene.

- Da spilte de litt som vi gjør faktisk, med veldig lavt 4-5-1. De satte vel bortimot verdensrekord i forskjell i antall pasninger mellom seg og motstanderen, Spania hadde vel over 900, og England mellom 2- og 300. Men England vant, påpeker han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer