Juleprogram i Premier League 2017/2018

De siste åtte årene er det bare ett lag som har snublet i Citys posisjon

Manchester City har statistikken på sin side når de går inn i juleprogrammet på toppen av tabellen med en rekordhøy poengsum.

JUBELSESONG: Gabriel Jesus og David Silva har hatt mye å juble for denne sesongen. Manchester City er suverene i Premier League, og er fortsatt med i FA-cupen, Champions League og ligacupen. Foto: AFP Photo
JUBELSESONG: Gabriel Jesus og David Silva har hatt mye å juble for denne sesongen. Manchester City er suverene i Premier League, og er fortsatt med i FA-cupen, Champions League og ligacupen. Foto: AFP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er ingen underdrivelse å si at Manchester City ligger svært godt an til å vinne Premier League anno 2017/2018 .

Etter 18 serierunder leder Pep Guardiola og co serien med elleville elleve poeng ned til byrival Manchester United på andreplass. På de 18 kampene har City vunnet 17 og spilt én uavgjort. I alle turneringer står de med 25 seire, én uavgjort og ett tap. Tapet kom mot Shakthar i Champions League, da var de allerede gruppevinnere før kampen ble spilt.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer