- De siste dagene har vært ekstremt smertefulle

Rooney bryter tausheten etter utroskapshistoriene.

INNRØMMER INGENTING: I en uttalelse publisert i kveld verken bekrefter eller avkrefter Wayne Rooney utroskapshistoriene som har kommet fram den siste uka. Men han sier flere av historiene er upresise og uriktige. Foto: AP Photo/Tim Hales
INNRØMMER INGENTING: I en uttalelse publisert i kveld verken bekrefter eller avkrefter Wayne Rooney utroskapshistoriene som har kommet fram den siste uka. Men han sier flere av historiene er upresise og uriktige. Foto: AP Photo/Tim HalesVis mer

||| Wayne Rooney trygler britiske medier om å stanse ryktespredningen og gi ham og kona Coleen ro til å pleie forholdet.

Manchester United-stjernen har vært utsatt for et voldsomt mediekjør den siste tiden etter at avisen News of the World sist søndag avslørte at Rooney var kunde hos en 21 år gammel prostituert kvinne i tiden mens kona var gravid.

- De siste seks dagene har vært ekstremt smertefulle for oss og familiene våre. Det vil være like umulig for oss, som for noen familie, å gjøre forsøk på å løse noe som helst så lenge mediekjøret pågår slik det gjør nå med så mange upresise og uriktige historier. Vi ber derfor mediene om å respektere vårt privatliv og vår rett som familie til å håndtere disse sakene privat, sier paret i en uttalelse.

Lørdag møtes Manchester United og Rooneys tidligere klubb, Everton, på Goodison Park.

(NTB)

ROONEYS KONE: Coleen McLoughlin. Foto:  AFP PHOTO/PAUL ELLIS
ROONEYS KONE: Coleen McLoughlin. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer