- De siste dagene har vært som et realityshow

Men NÅ er Lindegaard klar for Manchester United.

VIL BLI HUSKET: Anders Lindegaard vil bli husket med glede i Aalesund - kanskje spesielt på grunn av dette øyeblikket: Gleden over å ha reddet Josè Motas straffespark under cupfinalen mot fylkesrivalen Molde i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
VIL BLI HUSKET: Anders Lindegaard vil bli husket med glede i Aalesund - kanskje spesielt på grunn av dette øyeblikket: Gleden over å ha reddet Josè Motas straffespark under cupfinalen mot fylkesrivalen Molde i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, ScanpixVis mer

(Dagbladet): Anders Lindegaard har omsider skrevet tre og et halvt års kontrakt med Manchester United.

Det har vært mye fram og tilbake omkring Anders Lindegaards overgang fra AaFK.

To ganger har journalister funnet artikler publisert på Aalesunds hjemmesider som har fortalt at 26-åringen var klar for den engelske storklubben. Begge ganger har AaFK forklart at artiklene bare var laget klare i fall overgangen skulle bli klar.

- De siste dagene har vært som et realityshow. Det har vært frustrerende at ting har tatt tid. Særlig gårsdagen var lang. Den medisinske testen tok ni timer og jeg fryktet en stund at noe skulle være galt. Men det gikk heldigvis bra, sier Lindegaard til Sunnmørsposten.

I går publiserte United et videointervju der manager Alex Ferguson sa han trodde at overgangen var klar.

I dag melder AaFK for tredje gang at den danske keeperen er solgt, og nå er også artiklene plassert på forsiden på aafk.no.

Og i dag melder også Uniteds offisielle nettside at overgangen er fullført. Lindegaard vil starte å trene med klubben allerede i desember, men vil ikke være spilleklar før overgangsvinduet åpner i januar.

- Anders er en av de beste unge keeperne i fotballen. Utfordringen for Manchester United er å alltid se mot framtida, og i Anders har vi knyttet til oss en keeper av høy klasse og enda større potensial, skryter Ferguson.

Lindegaard sier til manutd.com at overgangen er en drøm som blir virkelighet for ham.

- Klubben har så høy status i Danmark at det er en ære å komme hit. Jeg ser fram til å spille og trene sammen med noen av de største spillerne i dagens fotball.

Lindegaard kom til Aalesund på utlån fra Odense i fjor vår, før overgangen ble permanent på høsten. Han fikk blant annet med seg cupfinalen mot erkerival Molde i fjor, der dansken bidro til gull ved å redde straffe.