- De siste dagene har vært som et realityshow

Men NÅ er Lindegaard klar for Manchester United.

VIL BLI HUSKET: Anders Lindegaard vil bli husket med glede i Aalesund - kanskje spesielt på grunn av dette øyeblikket: Gleden over å ha reddet Josè Motas straffespark under cupfinalen mot fylkesrivalen Molde i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
VIL BLI HUSKET: Anders Lindegaard vil bli husket med glede i Aalesund - kanskje spesielt på grunn av dette øyeblikket: Gleden over å ha reddet Josè Motas straffespark under cupfinalen mot fylkesrivalen Molde i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anders Lindegaard har omsider skrevet tre og et halvt års kontrakt med Manchester United.

Det har vært mye fram og tilbake omkring Anders Lindegaards overgang fra AaFK.

To ganger har journalister funnet artikler publisert på Aalesunds hjemmesider som har fortalt at 26-åringen var klar for den engelske storklubben. Begge ganger har AaFK forklart at artiklene bare var laget klare i fall overgangen skulle bli klar.

- De siste dagene har vært som et realityshow. Det har vært frustrerende at ting har tatt tid. Særlig gårsdagen var lang. Den medisinske testen tok ni timer og jeg fryktet en stund at noe skulle være galt. Men det gikk heldigvis bra, sier Lindegaard til Sunnmørsposten.

I går publiserte United et videointervju der manager Alex Ferguson sa han trodde at overgangen var klar.

I dag melder AaFK for tredje gang at den danske keeperen er solgt, og nå er også artiklene plassert på forsiden på aafk.no.

Og i dag melder også Uniteds offisielle nettside at overgangen er fullført. Lindegaard vil starte å trene med klubben allerede i desember, men vil ikke være spilleklar før overgangsvinduet åpner i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer