De siste salgene

Sjekk hvilke Premier League-spillere som byttet drakter den siste dagen før overgangsvinduet i Europa stengte.

Er du fornøyd med ditt lags investeringer?

Ved midnatt ble overgangsvinduet i Europa stengt, og klubbene som håpet på forsterkninger for våren må nå vente til sommeren. De siste overgangene ble klare i kveld - sjekk lista over hvem som har gått hvor i Premier League.

Arsenal sikret seg i dag den 32 år gamle keeperen Guillaume Warmuz som i desember ble løslatt fra kontrakten sin i Lens.

- Dette er helt strålende. Jeg har vært i kontakt med Arsenal siden forrige måned, sier Warmuz ifølge Soccernet.

Arsenals reservekeeper Rami Shaaban er ute for resten av sesongen med beinbrudd, mens tredjekeeper Stuart Taylor også har vært plaget av skader denne sesongen.

Ingen Klose

Tidligere på fredagen ble det kjent at Arsenals erkerivaler Tottenham jaktet på Tysklands VM-helt Miroslav Klose. Tottenham-manager Glenn Hoddle har tidligere prøvd å sikre seg Boltons Michael Ricketts, men har den siste tida sett på Klose, melder The Sun.

Hoddle ville leie 24-årige Klose ut sesongen fra Kaiserslauteren, men opsjon på kjøp til sommeren. Ved midnatt var imidlertid tyskeren fortsatt Kaiserslauteren-spiller.

Raser i Leeds

Leeds-fansen er for tida rasende, etter at klubben solgte stopper Woodgate til Newcastle for ni millioner pund.

De varsler boikott og vil brenne sesongbilletter. Ridsdale mener mener salget var nødvending, på grunn av 800 millioner kroner i gjeld.

- Ved å akseptere tilbudet gir vi klubben en sikker finansiell framtid. Jonathan Woodgate var en spiller vi ikke ville selge. Men vi er et aksjeselskap, og tilbudet var viktig for en klubb som bare er verdt 170 millioner kroner i markedet, sier Ridsdale.

Manager Terry Venables trodde han skulle få beholde Woodgate. På Elland Road i dag bekreftet treneren at han fortsatt vurderer å trekke seg.

- Jeg har ikke sagt at jeg blir. Det er en tolkning alle gjør. Jeg tenker på min framtidige situasjon, og det kan bety enten eller, sier El Tel som også sa Robbie Fowler solgt for 70 mill. kroner i går.

- Jeg har ikke lyst til å gjøre situasjonen enda mer betent, men jeg fikk klare forsikringer om at Jonathan Woodgate fikk bli hvis Fowler gikk.Alle overgangene

b>LEEDS-FANSEN RASER: Fansen er lite fornøyd etter at klubben solgte Jonathan Woodgate, her i kamp med Tottenhams Robbie Keane, til Newcastle.