Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De sjokkerer og herjer i Premier League. Men treneren insisterer på at målet er å unngå nedrykk

- Når vi når 40 poeng, endrer vi målsettingen.

NY SEIER: Etter at 16 serierunder er spilt, topper Leicester tabellen. Men treneren insisterer på at målet fortsatt er å unngå nedrykk. Foto: AP Photo/Rui Vieira
NY SEIER: Etter at 16 serierunder er spilt, topper Leicester tabellen. Men treneren insisterer på at målet fortsatt er å unngå nedrykk. Foto: AP Photo/Rui Vieira Vis mer

Leicester - Chelsea 2-1

(Dagbladet): Chelsea har så langt hatt en marerittsesong. Etter at fjorårets seriemester i går noterte seg for et nytt tap, ligger de faktisk bare ett poeng foran nedrykksplass.

Like sjokkerende er det at Leicester sensasjonelt leder Premier League etter at 16 runder er spilt. Skulle «The Foxes» holde helt inn, vil det ikke være noe annet enn sjokkerende.

Men til tross for at Leicester er på vei mot en kanonsesong, nekter trener Claudio Ranieri å ta noe for gitt - og insisterer på at det viktige fortsatt er å unngå nedrykk.

- Fem poeng til! - Jeg har sagt til spillerne at vi er trygge med fem poeng til. Det var målet vi satte foran sesongen, og når vi når 40 poeng, kommer vi til å gjøre noe med målsettingen, sier Ranieri ifølge BBC.

Akkurat nå er Leicester bare fem poeng unna målet - den samme poengsummen de nådde først i nest siste kamp forrige sesong.

- Dette er en magisk tid, og vi må fortsette å jobbe hardt. Jeg vil ikke våkne. Jeg vil fortsette å drømme sammen med fansen, fortsetter Ranieri.

Nedslående tall tallChelsea-manager Jose Mourinho lever snarere i et mareritt om dagen. Statistikken viser en knallhard realitet.

Sky Sports presenterer noen nedslående tall på sin Twitter-konto:

Chelsea er nå 20 poeng bak ligaleder Leicester. Denne sesongen har Mourinhos menn tapt ni kamper - like mange som hans to foregående sesonger til sammen. Det er Chelseas verste sesongstart siden 1978 - en sesong de rykket ned.

Mourinho var naturligvis ikke fornøyd etter enda en nedtur i går. Nå har han avskrevet laget fra å nå topp fire.

TØFFE DAGER: For Jose Mourinho og Chelsea. Foto: BPI/REX
TØFFE DAGER: For Jose Mourinho og Chelsea. Foto: BPI/REX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media