- De skjemte meg bort

Zahia Dehar skal være forferdet over at Ribery & co risikerer fengsel.

I TRØBBEL: Karim Benzema og Franck Ribery er under etterforskning for å ha kjøpt sex av en prostiuert under 18 år. Foto: AP Photo/Christophe Ena
I TRØBBEL: Karim Benzema og Franck Ribery er under etterforskning for å ha kjøpt sex av en prostiuert under 18 år. Foto: AP Photo/Christophe Ena Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Franck Ribery, Karim Benzema og Sidney Govou er tre av Frankrikes største fotballnavn.

Derfor vekker det naturligvis oppsikt at trioen risikerer fengselsstraff for å ha kjøpt sex av den nå 18 år gamle Zahia Dehar, som ifølge franske Le Monde skal ha innrømmet i politiavhør at hun løy om alderen da hun møtte fotballstjernene.

I Frankrike er det lov å kjøpe og selge sex, men ikke dersom den prostituerte er under 18 år.

Den engelske tabloiden Daily Mail skriver at Dehar reagerte med vantro da hun fikk vite at trioen i verste fall kan dømmes til tre års fengsel.

- Jeg var glad i dem alle sammen. De behandlet med respekt og bør få være i fred. De skjemte meg bort og passet på meg, skal hun ha sagt ifølge avisa.

I dag har det dukket opp en mengde bilder og gamle TV-opptak av Dehar, blant annet fra et show der hun danser lettkledd og sensuelt mellom to gutter, og skifter tøy med en av guttene i et lite skap.

Le Monde melder at Ribery har innrømmet å hatt sex med kvinnen, men nekter for at han betalte. Govou skal på sin side ha forklart at han ble svært overrasket da Dehar spurte om penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer