De skulle vinne Tippeligaen. I dag ble Brann ydmyket av Hødd i Obos-ligaen

Sendt hjem til Bergen som slakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Hødd - Brann 3-0 (1-0)ULSTEINVIK (Dagbladet): Sist gang Brann var i Ulsteinvik endte det i fullstendig fiasko. Bergenserne tapte NM-semifinalen på Høddvoll i 2012 mot 1. divisjonslaget Hødd.

Nå spiller lagene i samme divisjon, og i kveld hadde Brann muligheten til å ta revansje på Hødds nye hjemmearena i uvanlig godt vestlandsvær.

Det gikk imidlertid ikke. Pål André Hellands erstatter i Hødd, Eirik Ulland Andersen, samt stortalentet Fredrik Aursnes, scoret målene da Hødd banket Brann 3-0.

- Jeg tror du forstår, Davy, at det er litt tidlig for meg å komme med en altfor god analyse akkurat nå. Det er en skuffelse, sier Rikard Norling til TV 2 etter kampen.

- Vi får ikke til noenting i dag egentlig. Verken taktikken fra min side fra første til siste spark, vi er ikke helt koblet på synes jeg, ikke på den måten vi burde være - og det er noe som faller på meg, sier Brann-treneren.

Møre og Romsdal-mareritt Dermed forsterket de rødtrøyenes Møre og Romsdal-mareritt.

Brann har nemlig kun vunnet én gang i Møre og Romsdal i løpet av de siste åtte årene. Det omfatter altså en rekke oppgjør mot både Molde, AaFK og Hødd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer