De slåss om puljeseieren

Mest mulig fornuft, en sunn porsjon skepsis og en naturlig del optimisme ender i følgende gledesbudskap: Drillos vil være i åttendelsfinalen før møtet med Brasil. Kampen mot verdensmesterne blir et oppgjør om puljeseieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var lett å sitte igjen med et umiddelbart inntrykk av at Drillos var bortimot maksimalt uheldig med VM-trekninga i går kveld.

Først fordi Norge datt ned på seedingsnivå fire _ som den eneste av de ni europeiske nasjonene.

øDeretter fordi Norge endte i gruppe A _ sammen med verdensmester Brasil.

Men det var mange som justerte opp inntrykket ut over kvelden i går. Drillo selv beveget seg fra ille til middels. Dagbladet beveger seg enda høyere på gledesbarometeret enn den tradisjonelt ganske pessimistiske landslagsjefen.

Vi begrunner det slik:

øøMarokko er et lag som passer Drillos utmerket. Til tross for at franskmannen Henri Michel har hatt en viss europeisk innflytelse, så er dette fortsatt et lag i beste nord-afrikanske tradisjon.

Og da snakker vi om det beste for Drillos.

Overskuddslag

Spillerne er naturligvis utmerkede teknisk, men fysisk lette, ikke spesielt løpssterke _ og antakelig viktigst:

De pusler og koser med ballen i midtbaneleddet, og likner et takknemlig bytte for et aggressivt Drillos i 4-5-1-formasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer