Ble overfalt:

- De slo med jernrør

En vinterdag i fjor ble Kheira Hamraoui brutalt overfalt etter en lagmiddag. Nå snakker hun ut.

TRAUMATISK OPPLEVELSE: PSG-spilleren snakker ut om da hun ble overfalt. Foto: AFP
TRAUMATISK OPPLEVELSE: PSG-spilleren snakker ut om da hun ble overfalt. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg husker det som et ekstremt voldelig overfall, sier Kheira Hamraoui.

32-åringen er en meritert fotballspiller, og har blant annet fartstid i Lyon og Barcelona, i tillegg til en rekke landskamper for det franske landslaget.

I et åpenhjertig intervju med L'Équipe åpner hun opp om da hun 4. november i fjor ble overfalt etter en middag med lagvenninnene på PSG.

- To fremmede med hette løftet meg ut av bilen og slo meg på beina med jernrør. Den kvelden trodde jeg ikke jeg skulle komme meg unna. Jeg skrek av smerte. Jeg prøvde å beskytte meg selv så godt jeg kunne. Det øyeblikket føltes som fem minutter. Det var uutholdelig. Det er et veldig vondt minne, sier hun.

Siden den forferdelige hendelsen i fjor vinter har den franske stjerna holdt tett om den kvelden. Overfallet har rett og slett vært for sårt til å snakke om, fram til nå.

Hennes lagvenninne, Amanita Diallo, satt i bilen da hun ble overfalt, og det har sirkulert rykter om at Diallo kan ha hatt en finger med i spillet når det kommer til overfallet. Hamraoui benekter imidlertid dette.

Hun sier hun stoler på at politiet gjør jobben sin og at det eneste som er helt riktig er at «hun ble utsatt for et voldelig overfall».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer