Du leser nå Dagbladet Pluss

- De som er litt store og tenker de ikke kan brukes til idrett, de bør finne veien hit

Idretten for de store gutta.

FINFIN GJENG: Upåklagelig stemning 
i U17-laget til Oslo Vikings under bortekamp mot Nidaros Domers i sommer. Foto: Maria Gossé
FINFIN GJENG: Upåklagelig stemning i U17-laget til Oslo Vikings under bortekamp mot Nidaros Domers i sommer. Foto: Maria GosséVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Hvorfor vi sier hut hut hut? Greia da, er at når han feite fyren skal ha ballen .... begynner en av gutta helt foran i bussen.

- Hey! Pass deg litt, da. Det ekke no`n feite fyrer her. Det er vi som beskytter deg, gliser Elias Kjelling (17) fra et bussete lenger bak, til god respons på latterbrølfronten.

Han snur seg til oss.

- De snakker mye, de små gutta der, men greia er at de ikke gjør halvparten av jobben engang. De kan løpe som faen, men det er vi som brøyter veien.

Det er juni. Magasinet har begitt seg ut på en første sniktur inn i en idrettsverden som ligger fornøyelig langt unna sixpackgenerasjonens kroppshysteri i kjelleren på klamme treningssentre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.