- De som mener vi skal dominere må ta seg en realitetssjekk

Ole Selnæs innrømmer at møtet med italienske stjerner ble tøft.

TAPTE: Rosenborgs Ole Kristian Selnæs har ingen problemer med å innrømme at møtet med Ravel Morrison og Lazio ble for tøft. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TAPTE: Rosenborgs Ole Kristian Selnæs har ingen problemer med å innrømme at møtet med Ravel Morrison og Lazio ble for tøft. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg fikk virkelig kjørt seg, selv mot et reservepreget Lazio-lag på Lerkendal. I første omgang var forskjellen spesielt stor.

- Dette er noe annet enn å møte Haugesund. Det er vanskelig å forberede seg på å møte spillere som er ti ganger bedre enn de vi til vanlig møter i den norske serien. Vi må bare suge til oss mest mulig læring, for vi har tenkt å være med i Europa de neste årene, sier Ole Selnæs.

Selv mistet han ballen før Lazio satte inn 0-2.

- Jeg får en kakk på hælen i vendingen og mener jeg skal ha frispark, sier Selnæs.

Hardere dueller Han fikk i det hele tatt lite til å stemme i den første omgangen og ble godt passet på.

- Det merkes på alt utpå der at vi møtte et godt lag. Man får mindre tid med ballen og det er hardere dueller. I tillegg er de jo dødelig effektive når de får sjanser til å score, sier Selnæs.

Rosenborg var offensive før start og gikk for årets første seier i Europa League. Men i første omgang virket det som søndagens seiersfest etter seriegullet fortsatt satt i. Det mener imidlertid Selnæs var bare tull.

- Vi vant serien som vi alle har jobbet for hele livet, men festen var likevel langt fra så lang som helgen før. Det er bare fjas å skylde på det, i dag møtte vi rett og slett et mye bedre lag, sier han til Dagbladet.

Ett hakk opp Han sender også en melding til de som mener Rosenborg skulle dominert kampen mer.

- Vi møter et topplag fra Italia og de som mener vi skal dominere da må ta seg en realitetssjekk, sier Selnæs.

Rosenborg hadde to-tre OK langskudd mot Lazio, men kom aldri til store målsjanser, selv da Lazio ble redusert til 10 mann de siste 10 minuttene. Lazio derimot hadde flere gode muligheter i tillegg til målene og vant fullt fortjent.

- Det er alltid kjedelig å tape, og spesielt i 1. omgang hang vi ikke med i dag. Jeg mener vi var hundre prosent på fra start, men lyktes dessverre ikke i dag. Dette var rett og slett et hakk opp nivåmessig for oss, sier mannen som mange mener har vært Rosenborgs beste spiller i år.