- De spiller en type fotball som jeg liker

Derfor mener Drillo at Albania blir en tøff oppgave for Norge.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Egil Drillo Olsen tok ut en velkjent tropp til EM-kvaliken mot Albania som spilles på Ullevaal 22. mars. Den største overraskelsen var at Christian Grindheim, som er utlånt fra FCK til Vålerenga, er tilbake på landslaget.

- Vi har tatt ut de som er best. De fleste spiller ute i Europa og er i sesong. Så har vi naturligvis noen norske spillere som ikke har det gunstigste tidspunktet siden den norske serien ikke har startet ennå. Det er ingen debutanter her, og det er stort sett erfarne spillere, sier Drillo til Dagbladet.

Han mener Albania er mye bedre enn folk tror, og tar ikke lett på oppgaven.

- Albania er hardtarbeidende, framoverrettet og vanskelige å slå. De spilte jevnt mot Sveits i Sveits. De er en vanskelig motstander som jeg ikke liker å møte fordi de spiller en type fotball som jeg liker, og ikke en type possesion-fotball som du ser i Europa i dag, sier Drillo om sin kommende motstander.

Den siste privatkampen, 0-2 mot Ukraina i Sevilla i februar, var en svak forestilling av det norske landslaget. Drillo var spesielt misfornøyd med det han kalte stilbrudd. Han mente særlig at det ble trillet for mye ball i forsvarsrekka, og at det var for lite bevegelsen foran ballen.